Beşiktaş-Galatasaray derbisi iddaa'da "tek maç"

İddaa ile İstanbul derbisinde büyük heyecan yaşanıyor; 21 Şubat Pazar akşamı gerçekleşecek "Beşiktaş - Galatasaray" derbisi iddaa programında "Tek Maç" olarak oynanabilecek..

iddaa, “Beşiktaş - GalatasarayTurkcell Süper Lig karşılaşmasına programında “Tek Maç” olarak yer vererek, futbol heyecanını ateşliyor.

İstanbul’un iki büyük kulübü Beşiktaş ile Galatasaray arasında 21 Şubat 2010 Pazar günü oynanacak lig karşılaşması şampiyonluk yarışında olan diğer takımları da yakından ilgilendiriyor.

BJK İnönü Stadı’nda oynanacak ve saat 19.00’da başlayacak derbide iddaa oranları, Beşiktaş galibiyetine 2.15, beraberliğe 3.00 ve Galatasaray galibiyetine ise 2.50 olarak belirlendi.

iddaa, ayrıca maçın heyecanını daha da artırarak, programında yer alan yeni oyunları da bu maça özel olarak açıyor. Özel etkinlikler kapsamında yer alan “Kim gol atar”, “İlk gol zamanı”, “İlk golü hangi takım atar”, “Kırmızı kart sayısı”, “İlk gol atar”, “Son gol atar” ve “Toplam penaltı sayısı” oyunlarıyla futbol heyecanı katlanıyor.

Sayfa Linki:

Site kodu:
" />
Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm