Arda’nın attığı kafayı ne çabuk unuttunuz

Atletico Madrid maçında kırmızı kart gören Caner Erkin, G.Saray’da günün adamı oldu. Taraftar forumlarında görüş bildirenlerin çoğu genç futbolcuya destek verdi.

GALATASARAY’ın CSKA Moskova’dan kiraladığı Caner Erkin, Atletico Madrid maçlarındaki performansı ve davranışlarıyla, takımın en çok tartışılan ismi oldu. Deplasmanda yapılan ilk karşılaşmada Reyes’e gereksiz bir faul yaparak takımının frikikten gol yemesine neden olan, ardından oyundan alınınca teknik direktör Frank Rijkaard’a tepki gösteren Caner Erkin, önceki günkü maça da damgasını vurdu.

8000 Euro para cezası alacak
79. dakikada Perea ile ceza sahasında girdiği ikili mücadelede, rakibinin topa elle müdahale etmesine penaltı verilmemesine sinirlenerek kontrolünü kaybeden ve 2 dakika sonra yine gereksiz bir faulle oyundan atılan genç futbolcunun durumu, taraftar sitelerinde günün konusu oldu. Kırmızı kart gördüğü için 8 bin Euro para cezası alacak olan Caner konusunda görüş bildiren taraftarların çoğu, genç oyuncuya destek verdi...

ARDA TURAN BORDEAUX DEPLASMANINDA JURIETTİ’YE KAFA ATMIŞTI
Arda Turan, G.Saray’ın, 22 Kasım 2006’da Bordeaux’ya deplasmanda 3-1 yenildiği maçta rakibi Jurietti’ye kafa atınca kırmızı kart görmüştü.

TARAFTARLAR CANER İÇİN NE DEDİ?
* Hırslı ve genç... Bu mudur yani bu olayın özürü? Diğer oyuncular hırslı değil mi? Takımdaki tek genç oyuncu Caner mi? Her hatalı karardan sonra kırmızı kart mı görmek gerekiyor?
* “Takımdan gitsin ne hali varsa görsün” demiyorum. Ama bu maçta 2 dakika içerisinde yaptığı bu iki harekette mantıktan, akıldan zerre iz yok.
* Yahu Hagi de UEFA Kupası finalinde kırmızı kart görmedi mi? Turun gidişi ile Caner’in alakası yok. Niye illa günah keçisi ilan ediyoruz ki çocuğu?
* Caner 21 yaşında hırslı bir genç. Arda’nın attığı kafayı ne çabuk unuttunuz? Tabii canım büyük kaptan sonuçta... Caner kim ki(!)
* Caner’in kendini kaybedip kart görmesinin tek sorumlusu çizgi hakemidir. O penaltıyı vermeyen hakem düdüğünü asmalıdır.
* Taraftar arkasından “Dağ başını duman almış” marşını söyleyince dayanamadı herhalde...

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm