Arda Atletico Madrid maçında oynayacak mı?

Atletico Madrid maçında oynaması şüpheli olan Galatasaraylı futbolcu Arda Turan'ın MR'ının çekildiği ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Genç kaptanın bu akşam Antalya kampına katılacağı açıklandı..

UEFA Avrupa Ligi'nde Atletico Madrid ile karşılaşacak Galatasaray, hazırlıklarını Antalya'da sürdürüyor.

Maç öncesi kamp çalışmaları için Antalya'ya gelen Galatasaray, bugün sabah antrenmanı yaptı. Mardan Spor Kompleksi'nde hazırlıklarını sürdüren sarı kırmızılı futbolcular, teknik direktör Frank Rijkaard yönetiminde iki saate yakın çalıştı. Futbolcular, antrenmanda önce düz koşu, kondisyon ve hücum ağırlıklı taktik çalışması yaptı. Antrenman sonunda çift kale maç yapan Galatasaray'da Uğur ve kaleci Ufuk Ceylan antrenmanda yer aldı.

Sakatlığı devam eden Jo ve Sabri Sarıoğlu takımdan ayrı olarak önce salonda, daha sonra da saha içinde düz koşu yaptı. Galatasaraylı futbolcu Arda Turan'ın MR'ının çekildiği ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Arda Turan'ın bu akşam Antalya kampına katılacağı öğrenildi.

Antrenmanın ardından sarı-kırmızılı futbolcular, otobüsle konakladıkları Concorde Otel'e geçtiler. Galatasaray, akşam yapacağı idmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm