Antalyaspor-Galatasaray: 2-1 (Video-Maç Özeti)

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Antalyaspor'a konuk olan Galatasaray, sezonun en kötü oyunlarından birini ortaya koyduğu maçı 2-1 kaybetti. Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'yi 4-3 yenerek dikkatleri çeken Kırmızı beyazlı ekip, 1 ay içinde 2. büyüğü de mağlup etti ve rövanş için küçük de olsa bir avantaj yakaladı.

Maça Galatasaray, golle başlayan ekip oldu. 10. dakikada kullanılan kornerde Arda çok güzel bir vuruşla takımını öne geçirdi. bu golün ardından Galatasaray'ın oyunun kontrolünü alması beklenirken, sarı kırmızılılar adeta fişi çekti. İlk yarıda kalan 35 dakikada üç pas yapamayan konuk ekip karşısında 26. dakikada Serge ile beraberliği yakalayan Antalyaspor, 40. dakikada eski Galatasaraylı Necati'nin mükemmel golüyle maçı 2-1 kazandı. Artık yarı finale yükselecek ekip haftaya Ali Sami Yen'de oynanacak maçın ardından belli olacak.

Galatasaray'ın yeni transferi 35. dakikada sakatlanarak yerini Dos Santos'a bırakırken, sarı kırmızılı ekip, böylece Atletico Madrid maçının provasını yapma fırsatını da yakaladı. Ancak Dos Santos'un oyunda kaldığı bölümde pozisyon üretmekte zorlanan Galatasaray, hiç iyi bir görüntü vermedi. Arkadaşlarıyla uyumsuz bir görüntü çiken Meksikalı, 86. dakikada da Elano'nun Ömer ile karşı karşıya kaldığı pozisyonu bozarak takımının beraberliği yakalamasına engel oldu.

ANTALYASPOR: 2 - GALATASARAY: 1

STAT: Antalya Atatürk
HAKEM: Bülent Yıldırım
SAAT: 20:00

ANTALYASPOR: Ömer, Erhan, Yalçın, Batak, Şenol, Jedinak, Korhan, Sedat, Necati (Dk. 88 Gürhan), Tita (Dk. 73 Ertuğrul), Serge
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Özdilek

GALATASARAY: Ufuk, Emre Güngör, Neill, Servet, Uğur, Barış (Dk. 63 Elano), Ayhan, Mustafa, Caner, Arda, Jo (Dk. 35 Gio)
TEKNİK DİREKTÖR: Frank Rijkaard

GOLLER: Dk. 10 Arda, Dk. 26 Serge, Dk. 40 Necati
SARI KARTLAR: Emre Güngör, Sedat, Dos Santos





Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm