Manisaspor-Beşiktaş. 2-1 (Video-Maç Özeti)

Ligde son haftalarda büyük bir düşüş içerisine giren Beşiktaş kupaya da kötü başladı. Kupanın son şampiyonu olan Beşiktaş grubundaki ilk maçında Manisaspor'a deplasmanda 2-1 mağlup oldu.

Manisaspor karşılaşma boyunca Beşiktaş'a oranla daha baskılı ve iyi bir futbol sahaya yansıttı. Beşiktaş'ın ise saha içerisinde organize olmakta zorluk çektiği göründü. Ev sahibi ekip ilk yarı boyunca geliştirdiği atakların sonucunda 37. dakikada Simpson'un attığı golle devreye 1-0 önde girmeyi başardı.

Beşiktaş ikinci yarıya Bobo'nun golüyle başlasa da, Manisaspor Ergin'in golüyle karşılaşmada tekrar öne geçen taraf oldu. Ergin'in golünde Beşiktaş'ın genç kalecisi Korcan çok büyük bir hata yaparak golü adeta Manisaspor'a hediye etti.

Son dakikaları büyük bir heyecan içerisinde geçen maçta başka gol olmayınca müsabaka Manisaspor'un 2-1 galibiyetiyle tamamlandı.

MANİSASPOR: 2 BEŞİKTAŞ: 1

STAT: 19 Mayıs
HAKEMLER: Hüseyin Göçek, İsmail Şencan, Kemal Yılmaz
SAAT: 20.30

MANİSASPOR: İlker, Güven, Kalabane, Burak, Eren, Mehmet Nas, Yiğit İncedemir (Dk. 88 Ferhat), Nizamettin (Dk. 86 Mehmet Güven), Simpson, Ergin Keleş, İsaac
TEKNİK DİREKTÖR: Mesut Bakkal

BEŞİKTAŞ: Korcan, Ekrem, Sivok, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Tello (Dk. 77 Serdar), Fink, Ernst, İsmail (Dk. 46 Yusuf), Tabata (Dk. 47 Nobre), Bobo
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Denizli

GOLLER: Dk. 37 Simpson, Dk. 60 Ergin, Dk. 47 Bobo
SARI KARTLAR: Eren, Sivok, İbrahim Toraman

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm