Kadro dışı kalınca takım arkadaşını bıçakladı!

"Böyle şey ancak Türkiye'de yaşanır" dediklerinden...

Antalya Amatör Küme'de mücadele eden Muratpaşa Belediyespor Kulübü'nde forma giyen iki futbolcunun antrenmandaki 'sert girdin' kavgasında bir futbolcu bıçaklandı.

Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre Muratpaşa Belediyespor Kulübü A Genç takımında forma giyen 17 yaşındaki futbolcu Süleyman Akcan, idmanda kendisine sert girdiğini söylediği 16 yaşındaki takımdaşı Gökhan Birgin ile tartıştı. Önceki akşam idmanında çıkan bu tartışma, o anda sahada bulunan diğer futbolcular tarafından fazla büyümeden önlendi. Ancak iki futbolcu daha sonra soyunma odasında da tartışınca, yönetim, futbolculardan Süleyman Akcan'ı kadro dışı bırakıp, Gökhan Birgim'e de uyarı cezası verdi.

Bütün bu yaşananlar, olayın kendisi değil; şimdi aktaracağımız şeyin "sebebi". Zira kadro dışı bırakılan Süleyman Akcan, dün akşam saatlerinde Muratpaşa'nın antrenman sahasına elinde bıçakla geldi ve başına gelenlerden sorumlu tuttuğu Gökhan Birgim'e saldırdı ve bu futbolcuyu 3 yerinden bıçaklayıp olay yerinden kaçtı. Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavisi sürdürülen Gökhan'ın durumunun ciddiyetini koruduğu ifade ediliyor.

Saldırgan futbolcununsa henüz yakalanamadığı öğrenildi.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm