Wolfsburg-Beşiktaş: 0-0 (Video-Maç Özeti)

Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş, (B) Grubu'ndaki üçüncü maçında Almanya'nın Wolfsburg takımı ile 0-0 berabere kaldı.

Wolsfburg karşısında oldukça dirençli ve etkili bir futbol sergileyen Beşiktaş'ta Bobo ve Nihat yakaladıkları pozisyonları daha iyi bir şekilde değerlendirebilseydi tabeladaki skorun çok daha farklı bir hal alması kaçınılmaz bir sondu.

Mustafa Denizli ilk kez...
Fenerbahçe'de görev yaptığı 2001-2002 sezonunda ''Devler Ligi''de ''sıfır' çeken, Beşiktaş'ın başında çıktığı ilk maçta da Manchester United'ın 1-0, ikinci karşılaşmada ise CSKA Moskova'nın 2-1'lik galibiyetlerine engel olamayan deneyimli teknik adam Mustafa Denizli, Wolfsburg karşısından beraberlikle ayrılarak ''Devler Ligi''nde kariyerindeki puanını aldı.

İlk puan geldi...
Öte yandan UEFA Şampiyonlar Ligi (B) Grubu 3. maçında Almanya'nın Wolfsburg takımıyla karşılaşan Beşiktaş'ın, Alman takımlarına karşı şansı tutmuyordu. Siyah-beyazlılar Avrupa kupalarında bugüne dek Alman takımları ile 6 maç yaparken, bunların hepsini kaybetmişti. 7 kez bir Alman takımı ile karşı karşıya gelen Beşiktaş, ilk puanını Mustafa Denizli yönetiminde aldı.

MANU KAZANDI, BEŞİKTAŞ SEVİNDİ

Beşiktaş'ın yer aldığı B Grubu'ndaki diğer maçta Rusya'nın CSKA Moskova takımı evinde İngiliz devi Manchester United'ı 1-0 mağlup oldu. Kırmızı Şeytanlar'a galibiyeti getiren gol, mücadelenin 86. dakikasında Valencia'dan geldi. CSKA Moskava'nın Manchester United'a kaybetmesi, Beşiktaş'ın ilk ikiye girememesi durumunda UEFA Avrupa Ligi'ne kalması açısından umutlanması arttırdı.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm