Galatasaray-Sturm Graz: 1-1 (Video-Maç Özeti) G.Saray teklemeye başladı

Sezona fırtına gibi giren Galatasaray, üstüste ikinci kez sahasında beraberliğe razı oldu. Hafta sonu Eskişehirspor'la berabere kalan sarı kırmızılılar, UEFA Avrupa Ligi'nde de Sturm Graz ile 1-1 berabere kaldı ve tehlike sinyallerine devam etti.

Eskişehirspor ile berabere kalarak bu sezonki ilk kaybını yaşayan Galatasaray, Panathinakos galibiyetiyle başladığı Avrup Ligi macerasına Sturm Graz'dan alacağı farklı bir sonuçla devam etmek istiyordu. Ancak sarı kırmızılı ekibimiz, mücadeleye Elano'nun kafa vuruşuyla başlasa da temposu çabuk düştü. İLk yarıda sadece Baros ve Arda'nın kafa vuruşla rakip kalede tehlike yaratan Galatasary'ın kaptırdığı her top kendi kalesinde tehlike oldu. Bunların birinde, 45. dakikada Beichler topu ağlara gönderdi ve Avusturya ekibi öne geçti.

Kısır geçen ilk yarının ardından Galatasaray, ikinci yarıya biraz daha etkili başladı. Baros'un inanılmaz bir topu direkten döndü. Ardından Çek yıldız, Elano'nun nefis pasında skora dengeyi getirdi. Orta sahada bir türlü organize olamayan ve sürekli top kaybeden Galatasaray'ın Sabri ile bir topu da direkten döndü. Sonradan oyuna giren Kewell'ın kötü oyunu da bunlara eklenince mücadele 1-1 sona erdi. Galatasaray, bu beraberlikle puanını 4'e çıkardı ve liderliğini sürdürdü.

GALATASARAY: 1 - STURM GRAZ: 1

STAT: Ali Sami Yen
SAAT: 22.05
HAKEMLER: Bas Nijhuis, Coen Droste, Hans Olde Olthof

GALATASARAY: Leo Franco, Sabri, Emre Aşık, Servet, Hakan Balta, Ayhan, Mehmet Topal (Dk. 77 Mustafa Sarp), Keita, Elano, Arda, Baros (Dk. 86 Nonda)
TEKNİK DİREKTÖR: Frank Rijkaard

STURM GRAZ: Gratzei, Sonnleitner, Bukva (Dk. 76 Prettentaler), Gordon, Jantscher, Hlinka, Weber, Ehrenreich, Beichler, Muratovic, Kandelaki
TEKNİK DİREKTÖR: Franco Foda

GOLLER: Dk. 45 Beichler, Dk. 63 Baros
SARI KARTLAR: Emre Aşık, Sabri

İşte Galatasaray-Sturm Graz maçının golleri ve özeti

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm