Galatasaray-Levadia Tallinn: 5-0 (Video-Maç özeti) Galatasaray gole doymuyor

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi play off turu ilk maçında Levaida Tallinn'i 5-0 mağlup ederek, gruplara katılmayı garantiledi. İlk yarıda 11 kişi ile defans yapan Estonya ekibi, Abdul Kader Keita'nın iki güzel golüne engel olamayınca kaderine razı oldu.

Sezona fırtına gibi giren ve gollü galibiyetler elde eden Galatasaray karşısında Levadia, sadece gol yememek için sahadaydı. İlk yarıda güçlü rakibine önemli bir pozisyon vermeyen Estonya ekibi karşısında Sarı kırmızılılar, yine Keita ile etkili oldu. 21. dakikada kaleciden dönen topu tamamlayarak takımını 1-0 öne geçiren Fildişili oyuncu, ilk devrenin son anlarında 30 metreden kullandığı serbest vuruşta farkı ikiye çıkardı ve Ali Sami Yen tribünlerini rahatlatan isim oldu.Galatasaray Levadia Tallinn maçı,Galatasaray Levadia Tallinn video, Galatasaray Levadia Tallinn vidyo, Galatasaray Levadia Tallinn maçı Video, Galatasaray Levadia Tallinn canlı seyret, Galatasaray Levadia Tallinn goller, Galatasaray Levadia Tallinn maçı özeti, Galatasaray Levadia Tallinn geniş özeti, Galatasaray Levadia Tallinn izle, GS Levadia Tallinn canlı izle, Galatasaray Levadya Talin özet görüntüler, G.Saray Levadia Talin özet görüntüler, TGalatasaray Levadia Tallinn highlights, GS Levadia golleri, GS Levadia Tallinn goller video izle, Keita'nın golleri
İkinci yarıda da etkili olan Galatasaray, 56. dakikada Baros düşürülmesiyle bir penaltı kazandı . Atışı kullanan Baros, skoru 3-0'a getirdi. Günün şanssız isimlerinden Baros, ardı ardına iki pozisyondan faydalanamazken, 70. dakikada yerini yeni transfer Elano'ya bıraktı. Netanya'ya 10 gol atan Galatasaray, 78. dakikada farkı 4'e çıkardı; Hakan'ın pasında Kewell, yine kendinden beklenen şutlarından birini atarak skoru 4-0'a getirdi. 88. dakikada Arda'nın mükemmel ortasında Neytan muhteşem bir kafa vuruşuyla topu kendi kalesine gönderdi ve maçın sonucunu 5-0 olarak ilan etti.

İşte Galatasaray Levadia Tallinn Maçının golleri ve özeti

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm