Fenerbahçe-FC Sion: 2-2 (Video-Maç özeti) Sion Fener'e sert geldi!

Fenerbahçe Avrupa Ligi play-off rövanş maçında şov bekleyen taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı ama turu da geçmesini bildi. Deplasmanda 2-0 kazanarak Kadıköy'e rahat gelen sarı lacivertliler, Sion ile 2-2 berabere kalarak adını gruplara yazdırdı.Fenerbahçe FC Sion maçı, Fenerbahçe FC Sion video, Fenerbahçe FC Sion vidyo, Fenerbahçe FC Sion Video, Fenerbahçe FC Sion canlı seyret, Fenerbahçe FC Sion goller, Fenerbahçe FC Sion maçı özeti, Fenerbahçe FC Sion geniş özeti, Fenerbahçe FC Sion izle, FB Sion canlı izle,F.Bahçe Siyon özet görüntüler, FB Sion özet görüntüler, Fenerbahce FC Sion highlights, FB FC Sion golleri, FB Sion goller video izle, Kazım'ın penaltı golü, santos'un gollleri
Daha 2. dakikada Andre Santos'un attığı golle 1-0 öne geçen Fenerbahçe, tribünlerdeki taraftarlarını gol şov için umutlandırdı. Ancak bu umutlar fazla uzun sürmedi. İlk maçın da rahatlığıyla kendini fazla sıkmayan sarı lacivertli futbolcular 8. ve 30. dakikalarda gelen gollerle 2-1 yenik duruma düştü. Gerek tribündekiler gerek televizyon başındakiler bir an için "yoksa?" dese de 41. dakikada Kazım'ın düşürülmesiyle kazanılan penaltıda Andre Santos'un topu filelere yollamasıyla rahatladı.

İkinci yarıda iki takım da gol bulmayı amaçlasa da mücadele keyif vermedi ve bitiş düdüğündeki 2-2'lik skor Fenerbahçe'yi Avrupa Ligi gruplarına taşıdı.

İşte Fenerbahçe-FC Sion Maçının golleri ve özeti

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm