Trabzonspor-Heerenveen: 2-2 (Video) Trabzon iyi yolda

2009-2010 futbol sezonu öncesi hazırlıklarını Belçika'da sürdüren Trabzonspor, 3. hazırlık karşılaşmasını Hollanda 1. Lig ekiplerinden Heerenveen'le 2-2 berabere kaldı.

Abe Lenstra Stadı'nda oynanan maçın gollerini Trabzonspor adına 20. dakikada Alanzinho ve 32. dakikada Giray kaydederken Heerenveen'in golleri 9. dakikada Elm ve 23. dakikada Sibon'dan geldi.

İlk yarıya oldukça hızlı başlayan Heerenveen, Elm'le etkili olurken Trabzonspor'un defansta çok gedikler verdiği gözüktü. Hücumda ise oldukça etkili olan Trabzonspor'da Gökhan Ünal ilk yarının en başarılı ismiydi.

Sağ kanattan geliştirdiği ataklarla Heerenven'in sol kanadını çökerten Gökhan, Alanzinho'nun altı pastan boş kaleye gönderdiği golün asistliğini de yaptı.

İkinci yarıda Selçuk ve Engin Baytar'ın oyuna girmesiyle Trabzonspor bu yarının hakimi oldu. Uzaktan şutlarla üstünlük sayısı arayan 'Bordo-Mavililer''de Selçuk ve Engin Baytar etkili vuruşlar yapmalarına rağmen bir türlü kendilerini öne geçiren golü kaydedemediler. Böylelikle karşılaşma ilk yarıdaki gibi 2-2 sona erdi.



Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm