Kasımpaşa Zapotocny'i bitiriyor

Kasımpaşa Asbaşkanı Eyüp Hasanoğlu, Beşiktaş'ın kadroda düşünmediği Tomas Zapotocny ile ilgilendiklerini, transferin her an bitebileceğini söyledi.

Bolu Koru Otel'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Kasımpaşa, günde çift antrenman yaparak çalışmalarına devam ediyor. Bu sabah yapılan antrenmana düz koşu ile başlayan futbolcular daha sonra kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Kasımpaşa Teknik Direktörü Besim Durmuş, "Çok iyi bir kamp ortamı geçiriyoruz. Rahat bir ortamımız var. Transferlerimiz de yavaş yavaş bitiyor. Beşiktaşlı Tomas Zapotocny ile ilgileniyoruz. Kendisi İstanbul dışında bir takımda oynamak istemiyor. Biz kendisini takımımız içinde görmek istiyoruz. Beşiktaş ile anlaştık. Kendisine ödeme ile ilgili küçük sorunlar var. Bugün menajeri gelecek. Hollanda kampına gitmeden önce transferi çözeceğiz" dedi.

Kasımpaşa Asbaşkanı Eyüp Hasanoğlu da, Tomas Zapotocny transferinin her an bitebileceğini belirterek, "Kulüp başkanımız ve Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören bugün görüşme yapacak. Son anda bir aksilik çıkmazsa Tomas Zapotocny'i alacağız. Zapotocny'nin gelişi ile çok daha güçlü olacağız" diye konuştu.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm