Beşiktaş-Lyon: 1-1 (Video) Nobre'nin golü Kartal'a yetmedi

Yeni sezon hazırlıklarını İspanya'da sürdüren Beşiktaş, Barış Kupası (Peace Cup Andalucia 2009) ilk maçında Fransa Ligi'nin güçlü ekiplerinden Olympique Lyon ile 1-1 berabere kaldı. Colombino Stadı'nda ilk yarısı golsüz eşitlikle sona eren mücadelede Lyon'un golü 69. dakikada Kallstrom'den gelirken, Beşiktaş'ın bu gole yanıtı 85. dakikada Nobre ile geldi.

Kupada (D) Grubu'nda yer alan siyah beyazlı ekip, organizasyondaki ikinci maçında ise 29 Temmuz Çarşamba günü TSİ 23.30'da Sevilla'nın Sanchez Pizjuan Stadı'nda Portekiz'in Porto ekibiyle karşı karşıya gelecek.

Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Mustafa Denizli sahaya kalede Rüştü, savunmada Ferrari, Sivok, İsmail ve Erhan, orta sahada Ernst, Fink, Tello, Yusuf ve Holosko ileri uçta ise Bobo 11'iyle çıktı. İkinci yarıya da aynı 11'le başlayan Beşiktaş'ta 60. dakikada Nobre ve Serdar Özkan oyuna girerken, Bobo ve Yusuf saha kenarına geldi. 60. dakikada oyuna giren Nobre, 85. dakikada takımına beraberliği getiren golü kafa ile Lyon ağlarına gönderdi.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm