Manisaspor-Diyarbakırspor: 1-1 Manisa ve Diyarbakır Süper Lig'de

Manisaspor ile Diyarbakırspor Turkcell Süper Lig'de !.. Bugün Manisa'da karşı karşıya gelen iki ekibin mücadelesi 1-1 sona erince, Altay da Adana'dan 1 puanla dönünce, Manisaspor ve Diyarbakırspor Turkcell Süper Lig'e yükselmeyi garantilediler !..

Bank Asya 1. Lig'de ilk iki sırada yer alan Manisaspor ile Diyarbakırspor, Manisa'da karşı karşıya geldiler. Ev sahibi ekip 59. dakikada Güven Varol ile 1-0 öne geçti. Konuk ekip Emrah Bozkurt ile 69. dakikada beraberliği yakaladı. Mücadele bu skorla sona erince ve Altay da Adanaspor ile 1-1 berabere kalınca Bank Asya Birinci Lig'de ilk 2 sıra kesinleşti.

Ligin bitimine bir hafta kala lider Manisaspor ile takipçisi Diyarbakırspor, gelecek sezon Turkcell Süper Lig'de mücadele etmeye hak kazandılar !..

İki takımdan Manisaspor geçen sezon, Diyarbakırspor ise 2005-06 sezonunda Bank Asya 1. Lig'e düşmüştü.

Her iki ekibimize de gelecek sezon Turkcell Süper Lig'de başarılar diliyoruz.

MANİSASPOR: 1 - DİYARBAKIRSPOR: 1

Stat: 19 Mayıs
Hakemler: Bünyamin Gezer, Mustafa Sönmez, Asım Yusuf Öz

Manisaspor: Ufuk, Hüseyin, Yiğit İncedemir, Tufan, Ferhat, Erman, Ömer (Dk. 86 Borbiconi), Nizamettin (Dk. 78 Cenk), Güven, Sezer, Rafael

Diyarbakırspor: Fevzi, Zafer (Dk. 90 Hanefi), Engin (Dk. 78 Birol), Ersin, Ulaş, Mithat, Erhan, Coşkun, Volkan, Emrah (Dk. 74 Evren), Ömer (Dk. 88 Hakikat)

Goller: Dk. 54 Güven (Manisaspor), Dk. 68 Emrah (Diyarbakırspor)

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm