Trabzonspor'un yeni hocası kim olacak?

Trabzonspor'da Ersun Yanal ile iplerin kopmasından sonra yeni teknik direktörün kim olacağı tartışılmaya başladı !.. Bordo mavililerde ilk olarak yeni teknik adamın Türk mü yabancı mı olacağına karar verilecek, ardından da isimler masaya yatırılacak.

Lig TV Trabzonspor Muhabiri Can Karyağdı'nın haberine göre hafta içinde Trabzon'a gelecek olan Başkan Sadri Şener, Yönetim kurulu'nu toplayacak. Bu toplantıda ilk olarak "Yeni teknik direktörümüz Türk mü olsun yoksa yabancı mı?" sorusunun yanıtı aranacak. Trabzonspor Yönetiminde bu konuda farklı sesler çıkıyor. Ancak Başkan Şener'in yabancı hocalarla çalışmayı sevdiği herkesçe biliniyor. Bu da yabancı teknik adam ihtimalini bir adım öne çıkarıyor. Ama sezonun son 5 maçında takımı PAF Takım Teknik Direktörü Ahmet Özden çalıştıracağı için yönetim sabırlı davranacak.

Adayların isimleri de kulaktan kulağa fısıldanıyor. Şu an için ön plana çıkan isimler Türk hocalar arasında Aykut Kocaman ve Giray Bulak; yabancı hocalar arasında isa Christoph Daum ve George Leekens.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm