İspanya El Clasico'ya hazırlanıyor

La Liga'nın 34. haftasında Santiago Bernabeu Stadı, Real Madrid-Barcelona maçına, nam-ı değer El Clasico'ya ev sahipliği yapacak. Bir tarafta bu sezonki resmi maçlarda 134 gol atan Barcelona, diğer tarafta ise ligdeki son 19 maçta 18 galibiyet 1 beraberlik alan Real Madrid... İki ezeli rakibi ligde 158. kez karşı karşıya getirecek bu randevu öncesinde Barcelona, Real'in 4 puan önünde lider durumda bulunuyor. Maçı Real'in kazanması halinde kalan 4 haftada müthiş bir şampiyonluk yarışı yaşanacak iki dev ekip arasında. Eğer cumartesi gecesi gülen taraf Katalan ekibi olursa şampiyonluğu büyük ölçüde garantilemiş olacak.

REKABETTE REAL MADRID ÜSTÜN
İki ekibin ligdeki mücadelesinde daha önce 68 kez Madrid ekibi gülen taraf olurken, Barcelona'nın 59 galibiyeti bulunuyor. 30 maç ise berabere sonuçlandı. Real'in 260 golüne Barça 236 golle cevap vermiş.

ROBBEN SÜRPRİZİ
El Clasico öncesi Real Madrid'de sevindirici gelişmeler yaşanıyor. Getafe maçında sakatlanan ve Barcelona maçında oynayamayacağı açıklanan Arjen Robben'in cumartesi gecesi görev verildiği takdirde forma giyebileceği öğrenildi. Gago ve Sneijder'in de durumları maç saatinde belli olacak. Madrid ekibinde sakatlıkları bulunan, Diarra, Van Nistelrooy, Guti, De La Red, cezalı Pepe ve ailevi nedenlerden dolayı ülkesine giden Drenthe El Clasico'da forma giyemeyecek. Katalan ekibinde ise Milito ve Chelsea maçında sakatlanıp sezonu kapatan Marquez dışında eksik bulunmuyor.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm