ERSUN YANAL İSTİFA ETTİ!

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, bugün akşam saatlerinde yönetimle yaptığı görüşme sonrasında istifa etti. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Yanal'ın istifa ettiğini doğruladı. Şener, DHA'ya yaptığı açıklamada, "Kendisiyle karşılıklı olarak görüştük ve böyle bir karar aldık. Yarın Asbaşkanımız ile Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyecekler, kararı kamuoyuna açıklayacaklar" dedi. Bilindiği gibi Başkan Sadri Şener, 3-0'lık Sivasspor yenilgisi sonrasında yaptığı açıklamada, "Mağlubiyeti bana değil, hocaya sorun" diyerek köprülerin atıldığının sinyalini vermişti.

TAKIMI AHMET ÖZEN ÇALIŞTIRACAK

Trabzonspor'da sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan teknik direktör Ersun Yanal'ın görevinden istifa etmesinin ardından takımı hafta sonunda oynanacak olan Kayserispor maçına PAF takımının antrenörü Ahmet Özen'in hazırlayacağı belirtildi. Bu arada Trabzonspor'da Ersun Yanal'dan boşalan teknik direktörlük koltuğu için AZ Alkmaar'ın teknik direktörü Van Gaal, Marsilya'nın teknik direktörü Eric Gerets, tecrübeli teknik adam Georges Leekens, Köln'ün teknik direktörü Cristoph Daum ve bordo - mavili takımın eski teknik direktörü Vahid Halilhodzic'in isimlerinin gündeme geldiği öğrenildi.

Trabzonspor Yönetim Kurulu'nun yapılan ilk değerlendirmeler sonucunda yerli hocayla çalışmama konusunda fikir birliğine vardığı da belirtildi.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm