Bordeaux - Galatasaray: 0-0 (Video) Devamı Ali Sami Yen'de

UEFA Kupası 3.tur ilk maçında temsilcimiz Galatasaray Fransa'da Stade Chaban-Delmas'da Bordeaux'a konuk oldu. Galatasaray 90 dakika iyi mücadele ettiği maçta sahadan 0-0'lık skorla ayrılarak Ali Sami Yen'de oynanacak rövanş mücadelesi öncesi bir derece de olsa avantaj elde etti.

Bordeaux maçın büyük bir bölümünde temsilcimiz karşısında meşin yuvarlağa hakim olan takım olarak gözükse de Galatasaray'ın sahadaki mücadelesi, 3'lü savunmaya rağmen zaman zaman kendi yarı alanında gösterdiği çalışkanlık ve Bordeaux karşısında ani atakları düşünmesi Fransız ekibini oldukça zorladı.

Son 15 dakika ise Bordeaux'un atakları ve Galatasaray için maçın bitmesi için beklemesi şeklinde geçti. Bu arada maçın İsviçreli hakemi Claduio Circhetta'nın maç boyunca takdir haklarını ve yardımcı hakemlerin yanlış bayrakları da maçta önplandaydı.

Maç öncesi Michael Skibbe'nin tercihleri maça damga vururken, maçın özeti Avrupa tecrübesini Bordeaux'tan daha iyi sahaya yansıtan temsilcimizin çok iyi bir futbol oynamamasına rağmen aldığı beraberlikti.

Turun ikinci maçı 26 Şubat'ta Ali Sami Yen'de oynanacak.

BORDEAUX: 0 - GALATASARAY: 0

STAT: Chaban Delmas
SAAT: 21.45
HAKEM: Claudio Circhetta

BORDEAUX: Ramé, Jurietti, Diawara, Henrique, Placente, Jussie, Diarra, Gourcuff, Wendel (Dk. 74 Fernando), Chamakh (Dk. 68 Gouffran), Cavenaghi

GALATASARAY: De Sanctis, Barış, Meira, Servet, Emre Aşık, Arda, Mehmet Topal, Ayhan, Kewell (Dk. 64 Sabri), Lincoln (Dk. 86 Mehmet Güven), Baros (Dk. 46 Nonda)

SARI KARTLAR: Henrique, Jurietti, Placente (Bordeaux) Baros, Emre Aşık (Galatasaray)

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm