Konyaspor-Fenerbahçe: 1-2 (Video) Konya'da tarih tekerrür etti

Bu maç yine çok konuşulacak !.. Konyaspor-Fenerbahçe karşılaşmasının ilk yarısında Fenerbahçe'yi Önder ile öne geçiren gol akıllara hemen 2005-2006 sezonundaki Konyaspor-Fenerbahçe karşılaşmasını getirdi !. 2005-2006 sezonunun 8. haftasında Fenerbahçe, Konyaspor deplasmanına konuk olmuş ve Konyaspor'un uzun süre 2-0 önde götürdüğü karşılaşmanın 72. dakikasında Anelka kaleci Özden'e kolü ile faul yaparak topu ağlara göndermişti.

Fenerbahçe tartışmalı bir karşılaşma sonrasında Konyaspor'u 2-1 mağlup ederek sezonun ilk devresini 32 puanla kapattı !.. 16. haftanın açılış karşılaşmasında Konyaspor deplasmanına konuk olan Fenerbahçe rakibini biri Önder'in koluna çarparak ağlara giden gol olmak üzere 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Karşılaşmada 34 dakika boyunca temposuz bir futbol sahaya yansırken, 34. dakikada Konyaspor ceza alanına ortalanan topta kaleci Oğuzhan'ın yumrukladığı top Önder'in koluna çarparak ağlara gitti. Gole büyük itirazlar olmasına karşın Kuddisi Müfüoğlu golü geçerli saydı. Golden 7 dakika sonra ise bu sefer sahneye çıkan Deivid attığı golle ilk devrenin Fenerbahçe'nin 2-0 önde tamamlamasını sağladı.

İkinci yarıda ise Veysel'in attığı golle Konyaspor farkı bire indirse de karşılaşma Fenerbahçe'nin 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Fenerbahçe bu sonuçla maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

KONYASPOR: 1 - FENERBAHÇE: 2

STAT: Büyükşehir Belediyesi Atatürk
HAKEMLER: Kuddusi Müftüoğlu, Nihat Mızrak, Asım Yusuf Öz

KONYASPOR: Oğuzhan, Serhat (Ömer dk. 58), Milos, İsmail, Celalettin, Erdal (Erhan dk. 73), Zafer, Fahri, Da Silva (Ferdi dk. 58), Caner, Veysel
TEKNİK DİREKTÖR: Giray Bulak

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan, Önder, Yasin, Roberto Carlos, Deivid (Ali Bilgin dk. 80), Josico, Emre (Deniz dk. 57), Uğur Boral (Vederson dk. 58), Alex, Güiza
TEKNİK DİREKTÖR: Luis Aragones

GOLLER: Önder (dk. 34), Deivid (dk. 41) (Fenerbahçe), Veysel (dk. 52) (Konyaspor)
SARI KARTLAR: Serhat, Erhan (Konyaspor), Volkan Demirel, Josico, Yasin (Fenerbahçe)

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm