Hertha Berlin-Galatasaray: 0-1 (Video) Baros'un golü turu getirdi

UEFA Kupası'ndaki temsilcimiz Galatasaray, 2000 yılında tarih yazmaya başladığı Berlin Olimpiyat Stadı'nda yihe Hertha Berlin'i 1-0 yendi ve gruptan lider çıkma yolunda önemli bir avantaj yakaladı.

1999 yılında Şampiyonlar Ligi'nde Hertha'yı 4-1 yenerek müthiş yükselişini başlatan ve UEFA Kupası'na alarak bu başarıyı taçlandıran Galatasaray, Alman ekibi karşısında yine mükemmel oynadı. Özellikle ilk yarıda rakibinin sahasından çıkmasına izin vermeyen Galatasaray, Lincoln'ün şutlarıyla gol aradı. Ancak beklenen golü bulamadık.

İkinci yarıya da iyi başlayan Galatasaray, 69. dakikada Kewell'ın ortasına Von Bergen'in eliyle müdahalesi nedeniyle hakem Rizzoli penaltı noktasına yürüdü. Atışı kullanan Baros yine kaleciyi ters köşüyü yatırarak temsilcimizi öne geçirdi. Kalan dakikalarda iki takım da önemli fırsatlar yakaladı ama gol bulamadı. Böylece zorlu deplasmandan 1-0'lık galibiyet ve 3 puanla dönen Galatasaray puanını 9'a çıkardı ve bu hafta da liderliğini sürdürdü.

Haftaya Benfica, Metalist'ten puan alırsa sarı kırmızılılar grubu lider olarak tamamlayacak.

HERTHA BERLİN: 0 - GALATASARAY: 1

STAT: Berlin Olimpiyat
HAKEM: Nicola Rizzoli

HERTHA BERLİN: Drobny, Friedrich, Simunic, Stein, Chahed (Dk. 46 Von Bergen), Dardai, Kacar, Rafael, Ebert (Dk. 72 Domochiyvski), Pantelic (Dk. 65 Cicero)
TEKNİK DİREKTÖR: Lucien Favre

GALATASARAY: De Santis, Sabri (Dk. 79 Emre Güngör), Meira, Servet, Hakan Balta, Arda (Dk. 90 Volkan), Mehmet Topal, Barış, Kewell, Lincoln, Baros (Dk. 85 Nonda)
TEKNİK DİREKTÖR: Michael Skibbe

SARI KARTLAR: Chahed, Simunic, Voronin, Firedrich (Hertha), Lincoln (G.Saray)
GOL: Baros (Dk. 69)

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm