Galatasaray-Beşiktaş: 4-2 (Video) Derbi 4 golle Galatasaray'ın

Yılın son derbisi nefesleri kesti, futbolseverler atılan 6 golle heyecana ortak oldu !.. Ancak 90 dakikanın sonunda Galatasaraylılara yılbaşı için hediye çeki verildi: 4-2

Yılın son derbisi fırtına gibi başladı !.. 8. dakikada Lincoln'ün ortasında Rüştü'den seken topu Servet tamamladı, Galatasaray 1-0 öne geçti !.. Golde Rüştü'ye faul yapıldığını öne süren siyah beyazlılar 13'te Delgado ile beraberliği yakaladı !.. Ancak bu kez siyah beyazlı tribünlerin sevinci kursağında kaldı ve 15. dakikada Baros'un gol şovu başladı !.. Arda'nın yerde kalmasıyla Cüneyt Çakır'ın verdiği penaltıyı filelere gönderen Çek yıldız skoru 2-1 yaptı !..

15 dakikada 3 gol izleyen futbolsevreler kalan 30 dakikada aynı heyecanı bulamadı. 2-1'lik skorla başlayan ikinci yarıda ilk şok Delgado'nun atılması oldu. Hakem Cüneyt Çakır, 50. dakikada kendisine itiraz eden Arjantinli yıldıza 2. sarı kartı ve ardından kırmızı kartı gösterdi.

Beşiktaş 10 kişi kalmanın yokunu atlatamadan topu kalesinde gördü. 53. dakikada Baros Lincoln'ün nefis pasında Rüştü'yü affetmedi ve skoru 3-1 yaptı. Ancak bu öyle bir derbiydi ki heyecan dinmiyordu. Hemen 2 dakika sonra sahneye Holosko çıktı ve füzesiyle Galatasaray filelerini sarstı: 3-2.

Tam Beşiktaş 10 kişiyle dengeyi kurmaya çalışırken, sahneye yine Lincoln-Baros ikilisi çıktı. Lincoln Uğur İnceman'ı geçip ceza sahasına daldı ancak yerde kaldı. Hakem Çakır 2. kez beyaz noktayı gösterdi. Baros da 2. kez beyaz noktadan topu filelere gönderdi: 4-2

Galatasaray böylece yılın son derbisinden 3 puanla ayrıldı ve şampiyonluk yarışında yoluna kayıpsız devam etti. Beşiktaş ise haftalar önce oturduğu liderlik koltuğunun 6 puan gerisinde kaldı.

GALATASARAY: 4 - BEŞİKTAŞ: 2

STAT: Ali Sami Yen
HAKEM: Cüneyt Çakır

GALATASARAY: De Sanctis, Barış, Meira, Servet, Hakan Balta, Mehmet Topal, Ayhan, Arda, Lincoln (Dk. 90 Mehmet Güven), Baros (Dk. 78 Sabri), Nonda
TEKNİK DİREKTÖR: Michael Skibbe

BEŞİKTAŞ: Rüştü, İ.Toraman, G.Zan, Zapotocny, Seriç (Dk. 57 Bobo), Cisse, Ekrem (Dk. 75 Serdar Özkan) , Delgado, Tello, Holosko, Nobre (dk. 57 Uğur)
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Denizli

GOLLER: Servet (Dk. 8), Delagdo (Dk. 13), Baros (Dk. 16-p,54, 68-p), Holosko (Dk. 56)
SARI KART: Delgado, Zapotocny, Meria, Ayhan
KIRMIZI KART: Delgado (Dk. 50)


Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm