Fenerbahçe - Porto: 1-2 (Video) Kazım'ın golü yetmedi

Ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Fenerbahçe kendisi için çok kritik bir mücadele olan Porto karşılaşmasını 2-1 kaybetti. Fenerbahçe bu sonuçla Şampiyonlar Ligi'ne veda ederken, Fenerbahçe, Arsenal'in Kiev'i 1-0 yenmesiyle birlikte UEFA umudunu son maça taşıdı. Fenerbahçe'nin UEFA Kupasına katılabilmesi için Dinamo Kiev'i son maçta deplasmanda yenmesi gerekiyor.

Fenerbahçe, ev sahibi olduğu karşılaşmaya iyi başlasa da golü 18. dakikada Volkan'ın yaptığı hatayı iyi değerlendiren Lisandro'yla Porto buldu. Golden sonra da daha etkili olan Porto yine Lisandro'nun 28. dakikada attığı golle farkı ikiye çıkarttı ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.Fenerbahçe Porto maçı seyret, Fenerbahçe Porto maçı Video, Fenerbahçe Porto canlı seyret, Fenerbahçe Porto goller, Fenerbahçe Porto izle, Kazım Porto golü, Lisandro Lopez'in golleri, Fenerbahçe Porto canlı izle, Fenerbahçe Porto maçını hangi kanal yayınlıyor, futbol smart, futbol smart izle, Fenerbahçe Porto maçı özet görüntüleri, Beşiktaş Gaziantspor özet görüntüler, Fenerbahçe Porto highlights, Fenerbahçe Porto maçını canlı, Fenerbahçe'nin Porto golleri, FB Porto goller video izle
İkinci yarıya Fenerbahçe istekli başlarken, 63. dakikada oyuna Emre'nin yerine dahil olan Kazım'ın golü sarı-lacivertlileri umutlandırsa da karşılaşmayı Porto 2-1 kazandı ve bu sonuçla Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi macerası sona erdi. Kiev'i 1-0 yenen Arsenal'le Porto gruptan çıkmayı garantilerken, Dinama Kiev ile Fenerbahçe son maçta UEFA Kupasına katılabilmek için karşı karşıya gelecek.

FENERBAHÇE: 1 - PORTO: 2

STAT: Şükrü Saracoğlu
HAKEM: Alberto Mallenco

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Edu, Yasin, Roberto Carlos, Deivid (Dk. 77 Burak), Josico, Emre (Dk. 46 Colin Kazım), Uğur, Alex, Güiza
TEKNİK DİREKTÖR: Luis Aragones

PORTO: Helton, Bruno Alves, Fucile, Rolando, Pedro Emanuel, Tomas Costa (Dk. 61 Guarin), Fernando, Raul Meireles, Rodriguez (Dk 74 Mariano), Lisandro, Hulk (Dk. 78 Pele)
TEKNİK DİREKTÖR: Jesualdo Ferreira

GOLLER: Lisandro (Dk. 18, Dk, 28) Kazım (Dk. 63)
SARI KARTLAR: Emre, Yasin, Uğur (Fenerbahçe) Fernando (Porto)




Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm