Arsenal-Fenerbahce: 0-0 (Video-Maçın özeti) Fener'e umut ışığı

Şampiyonlar Ligi (G) Grubu 4. hafta maçında, İstanbl'da farklı yenildiği İngiliz rakibi Arsenal ile karşılaşan Fenerbahçe, dişediş mücadele ettiği, Emirates'te adeta savaştığı rakibiyle yenişemedi ama bu sonuç Fenerbahçe için yolun başlangıcı oldu.

Arsenal ile 21 Ekim'de İstanbul'da yapılan maçta Aragones'in 18 kişilik maç kadrosuna almaması nedeniyle Kazım, küçükken taraftarı olduğu Arsenal karşısında İngiltere'de forma şansı bulurken ev sahibi Arsenal adeta yepyeni bir kadroyla sahaya çıktı. İngiliz ekibinde ilk maçta ilk 11'de yer alan futbolculardan, hasta olan kaleci Almunia ile sakatlıkları bulunan Adebayor, Walcott ve Eboue, 18 kişilik kadroda yer almazlarken, Diaby ve Song ise yedek soyundular. İngiliz ekibinde bu oyuncuların yerlerine kaleci Fabianski'nin yanısıra Toure, Van Persie, Ramsey, Djourou ve Bendtner ilk 11'de forma giydiler.Arsenal Fenerbahçe maçı, Arsenal Fenerbahçe maçı Video, Arsenal Fenerbahçe canlı seyret, Arsenal Fenerbahçe izle, Arsenal Fenerbahçe canlı izle, Arsenal Fenerbahçe özet görüntüler, Arsenal Fenerbahce highlights, Arsenal F.Bahçe maçını canlı, Arsenal FB özetini izle, FB Arsenal maç özeti seyret vidyo izle
Wenger'in 6 yeni isimle takviye ettiği takım karşısında az sayıdaki taraftarını da arkasına alan Fenerbahçe, rakibiyle korakor mücadelesinin ödülünü puan olarak almayı başardı.

Karşılaşmanın ilk yarısında hücumda etkili olamayan Fenerbahçe, kaleye yalnızca uzaktan 3 şut çekebildi.

Arsenal'in atakları karşısında kalesinde zor anlar yaşayan sarı-lacivertlilerde kaleci Volkan Demirel, ilk devrede rakip futbolculara gol şansı tanımadı ve ilk yarı 0-0 berabere sona erdi.

Karşılaşmaya etkili başlayan Arsenal, ilk yarının büyük bölümünde Fenerbahçe yarı alanında oynarken, kaleye 9 kez şut attı. İngiliz ekibi ilk yarıda Van Persie ile yakaladığı önemli gol pozisyonlarında gole ulaşamadı. 32. dakikada Van Persie ile bir şutu direkten dönen Arsenal, ilk yarıda aradığı gole ulaşamadı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında daha iyi bir futbol ortaya koyan Fenerbahçe, bu yarıda rakibine daha az gol pozisyonu verdi. İyi savunma yapan sarı-lacivertliler, ikinci yarının başında yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendiremedi.

İkinci yarıda kalesinde ilk yarıdaki gibi önemli bir gol pozisyonu vermeyen Fenerbahçe, 21 Ekim'de İstanbul'da 5-2 yenildiği rakibinden deplasmanda gol yemedi.

ARSENAL: 0 - FENERBAHÇE: 0

STAT: Emirates
HAKEMLER: Roberto Rossetti, Stefano Ayroldi, Francesco Altomare, (4.Hakem) Luca Banti (İtalya)

ARSENAL: Fabianski, Djourou, Toure, Silvestre (Dk. 84 Song), Clichy, Aaron Ramsey (Dk. 59 Diaby), Denilson, Fabregas, Nasri, Bendtner (Dk. 59 Vela), Van Persie
YEDEKLER: Gibbs, Mannone, Sagna, Alexandre Song, Wilshere, Diaby, Carlos Vela
TEKNİK DİREKTÖR: Arsene Wenger

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Lugano, Edu, Roberto Carlos (Dk. 69 Vederson), Kazım (Dk. 59 Ali Bilgin), Selçuk, Maldonado (Dk. 68 Josico), Uğur Boral, Semih, Daniel Güiza
YEDEKLER: Volkan Babacan, Yasin, Vederson, Ali Bilgin, Josico, Burak Yılmaz, Deivid
TEKNİK DİREKTÖR: Luis Aragones

SARI KARTLAR: Djourou, Van Persie (Arsenal), Selçuk, Lugano, Vederson (Fenerbahçe)

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm