Tuncay Şanlı dönüyor

Sakatlığı sebebiyle uzun süredir sahalardan uzak kalan Tuncay Şanlı'nın bu hafta Chelsea ile oynanacak maçta kadroda olması bekleniyor.

Premier Lig takımlarından Middlesbrough'da forma giyen Tuncay'ın durumunda iyileşme görüldüğü ve beklenenden çok daha kısa bir sürede sahalara dönebileceği açıklandı.
Middlesbrough takımının teknik direktörü Gareth Southgate, Tuncay'ın kısa sürede iyileşerek sahalara dönecek olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Tuncay'ın sakatlık süreceni çabuk atlatması bizleri tabii ki çok mutlu etti. Ancak onun ne zaman forma giyeceğine yine kendisi karar verecek. Hiçbirimiz, Tuncay'ın ne kadar hazır olduğunu ondan daha iyi bilemeyiz" dedi.

Tuncay'ın tedavisinin bir kaç haftadır Türkiye'de devam ettiğini dile getiren Southgate, "Türkiye'deki sağlık kurulu Tuncay'ın bir an önce iyileşmesi için yoğun bir çaba harcıyor. Tuncay'ın Türkiye'nin Bosna Hersek ile oynayacağı eleme maçında oynayacak durumda olması bizim için iyi bir gelişme olur. Ancak bu olay, şu anda imkansız" şeklinde konuştu.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm