Miroslav Blazeviç'ten ilginç uyarı: "Türkiye forması giymeyin !.."

Bu çağrıyı kendi taraftarlarına yapan, rakiplerimizden birisinin teknik direktörü !.. Türkiye’nin ve Avrupa kupalarında başarı kazanan Türk takımlarının zaferlerini kutlamayı alışkanlık haline getiren, Boşnak taraftarlara Bosna-Hersek Milli takımının hocası Blazeviç'ten çağrı geldi: "Türkiye forması giymeyin !.."

Türkiye’nin her önemli zaferi sonrası Saraybosna’nın merkez mahallesi Başçarşı'yı adeta Türkiye'deki kutlama alanlarına çeviren, kendi milli takımlarının maçlarına dahi ay-yıldızlı forma ve kaşkollarla giden Boşnak taraftarlara şok eden uyarı Bosna-Hersek'in Hırvat teknik direktörü Miroslav Blazeviç'ten geldi: "Türkiye’yle maç yapıyoruz, bizi Bosna’nın renkleriyle destekleyin"
İstanbul'daki maça gelmesi beklenen Boşnak taraftarların bu çağrıya nasıl cevap verecekleri merak konusu olurken Bosna Futbol Kültürü sitesindeki yoruma göre Bosna ulusal takımının ateşli taraftar grubundan yaklaşık 50 kişilik bir grup da maçı izlemek için İstanbul’a gelecek.

"TÜRKİYE KARDEŞİMİZ AMA BİZ KAZANACAĞIZ"
İstanbul’daki maçın onlar için önemli olduğunu, ikinci vatanlarına gelmiş gibi kendilerini hissedeceklerini belirten taraftarlar "Türkiye bizim ikinci evimiz. Dolayısıyla Türkiye-Bosna maçı iki kardeş arasında oynanan bir maç olacak. Ama biz kazanacağız!" diyerek durumu özetliyorlar.

Sayfa Linki:

Site kodu:
" />
Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm