Milan'ın gizli şefi: Jean Pierre Meersseman

Dünyanın en güçlü takımlarından AC Milan'da, futbolcular psikolojik ve fiziksel olarak sağlık ekibi tarafından sürekli kontrol altında tutuluyor.

Spor bilimine çok büyük büyük bütçe ayıran, bu konuda dünyanın en büyük hastane ve laboratuvarına sahip olan İtalyan ekibinde, hangi oyuncunun oynayıp oynamayacağına kulüp doktoru Jean Pierre Meersseman karar veriyor.
AC Milan'da futbolcular hafta boyunca sağlık ekibi tarafından antrenmanlarda bilgisayar desteğiyle sıkı takip altına alınırken, kırmızı-siyahlı oyuncuların kan tahlilleri yapılıyor ve psikologlar tarafından motivasyonları değerlendiriliyor.

Belçika'nın ünlü Biorics şirketi, İtalyan ekibine yeni bir teknoloji sattı. Şirket sözcüsü Daniel Berckmans, ilk aşamada PAF takımına uygulayacağını belirttiği teknolojide, sağlık ekibi maç sırasında futbolcuların psikolojik ve fiziki verilerini izleyecek ve oyuna zamanında müdahale edecek.

Berckmans, teknolojiyi daha da geliştirerek rakip takım futbolcularının durumlarını da maç sırasında bilgisayarlara aktarmayı istediklerini kaydetti.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm