Galatasaray Olympiakos maçı notları (FOTO)

Galatasaray ile Yunanistan'ın Olympiakos takımları arasında oynanan UEFA Kupası 2. Tur (B) Grubu maçına, sarı-kırmızılı taraftarlar büyük ilgi gösterdi.

Galatasaray-Olimpiakos: 1-0 (Video) Kewell'ın golü hayat verdi

Karşılaşmanın salı günü satışa çıkarılan biletleri kısa sürede tükenirken, taraftarlar, tribünleri tıklım tıklım doldurdu. Taraftarlar, saatler önce tribünlerdeki yerlerini alarak takımlarını destekledi.
TRABZONSPOR MAÇININ KADROSU BOZULMADI
Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe, Trabzonspor'u net bir skorla 3-0 mağlup eden kadroyu, Olympiakos karşısında da bozmadı.Galatasaray Olimpiyakos maçı, Galatasaray Olimpiyakos maçı Video, Galatasaray Olimpiyakos canlı seyret, Galatasaray Olimpiyakos goller, Galatasaray Olimpiyakos izle, Galatasaray Olimpiyakos canlı izle, Galatasaray Olimpiyakos özet görüntüler, , Kewell Olimpiyakos golü, Galatasaray Olympiakos highlights, Galatasaray Olimpiyakos golleri, GS Olimpiyakos goller video izle
Skibbe, yine tek forvet olarak Baros'u oynatırken, stoperler Meira, Emre Aşık ve Servet'i bir arada sahaya sürdü. Meira ön liberoda yer aldı.
AYHAN VE SABRİ YİNE OLYMPIAKOS'A KARŞI
Galatasaray'ın, 2003-04 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde eşleştiği Olympiakos'a karşı her iki maçta da oynayan Ayhan ve Sabri, Yunan ekibine karşı yine forma giydi.

İki futbolcu, hafif sakatlıklarının bulunmasına rağmen özveri gösterdi.
TERİM MAÇTA
Futbol Federasyonu ile bugün yeni sözleşme imzalayan Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim de karşılaşmayı protokol tribününde izledi.

Terim, Galatasaray için önemli karşılaşmayı ön sırada kendine ayrılan yerden takip etti.
TARAFTARDAN BAYRAK JESTİ
Galatasaraylı taraftarlar, sarı-kırmızılı ekipte forma giyen tüm futbolcuların ülkelerinin bayraklarını birleştirerek, oyunculara jest yaptı.
Kapalı tribünde yer alan büyük pankartta, Türk bayrağının yanı sıra, İsveç, İtalya, Avustralya, Brezilya, Portekiz, Kongo ve Çek Cumhuriyeti'nin bayrakları yer aldı.

Bu arada, aynı tribünde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti bayrakları da yer alırken, taraftarlar ayrıca, üzerinde İstanbul'un Türkler tarafından fethinin tarihi olan 1453 yazılı bir pankartı açtı.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm