Fenerbahçe-Kayserispor: 1-4 Fenerbahçe taklaya geldi

Turkcell Süper Lig'in ilk 5 haftasında 2 galibiyet, 3 yenilgi, Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'ndaki mücadelesinde de birer mağlubiyet ve beraberlik alan Fenerbahçe Kayserispor'u konuk ettiği karşılaşmada adeta bozguna uğradı.Fenerbahçe-Kayserispor maçı, Fenerbahçe-Kayserispor maçı Video, Fenerbahçe-Kayserispor canlı seyret, Fenerbahçe-Kayserispor goller, Fenerbahçe-Kayserispor izle, Fenerbahçe-Kayserispor canlı izle, Fenerbahçe-Kayserispor maçı Julius Aghahowa goller, Julius Aghahowa Fenerbahçe golleri, Fenerbahçe-Kayserispor maçı Video, Fenerbahçe-Kayserispor
Fenerbahçe karşısında etkili bir futbol sergileyen konuk Kayserispor, Nijeryalı yıldızı Julius Aghahowa'nın hattrick yaparak yıldızlaştığı karşılaşmada Fenerbahçe'yi 4-1'le geçti.
Fenerbahçe'nin tek golünü penaltıdan Roberto Carlos kaydederken, Kayserispor'un diğer golünü Turgay kaydetti.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones'in ilk 45 dakikada 3 oyuncu değişikliği yaparak izleyenleri şaşırttığı karşılaşma, Fenerbahçe'nin son yıllarda evinde aldığı en büyük yenilgilerden birisi olarak tarihe geçti.

Fenerbahçe-Kayserispor maçı notları

Ezici skorun ardından Kadıköy'de taraftarların bir kısmının stadı terk ettikleri gözlenirken, bir grup taraftar da Arthur Zico ve Aurelio lehine slogan attı.

FENERBAHÇE: 1 - KAYSERİSPOR: 4

STAT: Şükrü Saracoğlu
HAKEMLER: Halis Özkahya,Erdinç Sezertam, Serkan Gençerler

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül (Dk. 38 Yasin), Edu, Önder, Roberto Carlos, Kazım, Maldonado (Dk. 45 Deniz), Selçuk, Uğur, Emre (Dk. 43 İlhan), Guiza
TEKNİK DİREKTÖR: Luis Aragones

KAYSERİSPOR: Souleymanou, Durmuş, Eren Ali, Bilal, Mehmet Topuz, Saidou, Ragıp (Dk. 90 Escobar), Turgay (Dk. 82 Abdullah), Mehmet Eren, Aghahowa (Dk. 89 Cangele)
TEKNİK DİREKTÖR: Tolunay Kafkas

GOLLER: Aghahowa (Dk. 22, dK. 42,74), Turgay (Dk. 63), Roberto Carlos (Dk. 58 Pen.)
SARI KARTLAR: Uğur Boral (Fenerbahçe), Turgay (Kayserispor)

GOLLER BURADA

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm