Fenerbahçe-Arsenal: 2-5 (Video) Arsenal Saraçoğlu kalesini 5 golle düşürdü

Nerede geçen senenin devlere kalesinde pozisyon göstermeyen, çeyrek finale çıkan Fenerbahçesi... Nerede bu senenin rakiplerine halı saha maçı oynatan ve adeta 3. maçta Şampiyonlar Ligi'ne havlu atan Fenerbahçesi... Aragones'in Fenerbahçesi Şampiyonlar Ligi'ndeki 3. maçında dağıldı, sahasında Arsenal'den 4 gol yiyerek umudunu yitirdi.

Kalesinde inanılmaz pozisyonlar veren, ceza sahası içinde rakibine üstüste paslar yaptıran, gol yedikten sonra santra yapıp ardından aynı golü bir daha yiyen, taraftarını adeta kahreden bir Fenerbahçe vardı sahada.
Arsenal'e sahasında 5-2 yenilen ve Kadıköy'deki yenilmezlik serisini ağır bir yenilgiyle yitiren Fenerbahçe'nin nasıl toparlanacağını Aragones de dahil kimse bilmiyor.Fenerbahçe Arsenal maçı seyret, Fenerbahçe Arsenal maçı Video, Fenerbahçe Arsenal canlı seyret, Fenerbahçe Arsenal goller, Fenerbahçe Arsenal izle, Fenerbahçe Arsenal canlı izle, Fenerbahçe Arsenal maçı özet görüntüleri, Fenerbahçe Arsenal video golleri izle, FB Arsenal golleri izle video, Fenerbahçe Arsenal vidyo izle, Adebayor Fenerbahçe gol, Walcoot'un golü, Güiza'nın golü Arsenal
KADIKÖY'DE I LOVE YOU ZİCO SESLERİ
Arsenal'in peş peşe gelen gollerinin ardından protestoya başlayan Fenerbahçe taraftarları statda ı love you Zico tezahüratlarında bulundu.

Colin Kazım sinirle Samandıra'yı terk etti

Fenerbahçe Arsenal maçı notları (FOTO)

FENERBAHÇE: 2 ARSENAL: 5

STAT: Şükrü Saracoğlu
HAKEM: Peter Fröjdfeld

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan (Dk. 74 Burak), Edu, Lugano, Roberto Carlos, Maldonado (Dk 51 Ali Bilgin), Selçuk, Alex, Uğur, Semih, Güiza
TEKNİK DİREKTÖR: Luis Aragones

ARSENAL: Almunia, Eboue, Silvestre, Song, Diaby (Dk. 72 Ramsey), Clichy, Nasri, Denilson, Fabregas, Walcott, Adebayor
TEKNİK DİREKTÖR: Arsene Wenger

GOLLER: Dk. 11 Adebayor Dk. 12 Walcott, Dk. 21 Diaby (Arsenal Silvestre Dk. 18 k.k Dk. 78Güiza (Fenerbahçe)
SARI KARTLAR: Song (Arsenal) Selçuk, Lugano (Fenerbahçe)

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm