Estonya-Türkiye: 0-0 (Video) Dereyi geçip çayda boğulduk


3 maçta tam 13 gol yiyen, Bosna Hersek'in 7 gol attığı Estonya kalesini geçemedik ve Belçika maçından sonra yine büyük bir yara aldık. Bosna'yı 2-1'lik skorla zor da olsa geçmeyi başaran milli takımımız birçok gol pozisyonu bulmasına karşın Estonya ağlarını sarsamadı ve maçtan golsüz beraberlikle ayrılarak gruptan çıkma yolunda büyük bir avantajı daha kaybetti.

Karşılaşmanın ilk yarısında milli takımımızın üstünlüğü vardı. Başta Halil olmak üzere birçok futbolcumuz gol pozisyonu bulurken bunları değerlendiremediler. 21.dakikada soldan atak yapan Hakan Balta'nın bir şutu direkten dönerken teknik direktörümüz Fatih Terim 35.dakikada Nuri Şahin'in yerine Mevlüt'ü oyuna dahil etti. Zaman zaman kalemizde tehlike yaratan Estonya en önemli gol pozisyonunu 42.dakikada Ofer ile yakaladı.Slovenya Türkiye maçı, Slovenya Türkiye maçı Video, Slovenya Türkiye canlı seyret, Slovenya Türkiye izle, Slovenya Türkiye canlı izle, Slovenya Türkiye özet görüntüler, Slovenia Turkey highlights, Slovenya Türkiye maçını canlı, Slovenya Türkiye golleri, Slovenya maçı Türkiye video izle

Estonya Türkiye maçı notları (FOTO)

Karşılaşmanın ikinci yarısında gol için ataklarını daha da artıran ve birçok gol pozisyonu bulan Milli takımımız ilk yarıda olduğu gibi yine bu ataklardan sonuç çıkaramadı. Fatih Terim ikinci yarıda Yusuf ve Uğur Boral'ı oyuna alsa da, oyun daha da canlansa da gol gelmeyince Estonya ilk puanını Avrupa Şampiyonası'nda tarih yazan milli takımımızdan aldı.

Milli takımımız Estonya ile berabere kalarak büyük bir sürprize imza atarken puanını 8'e çıkardı. Grupta oynanan diğer maçta Bosna Ermenistan'ı 4-1'lik skorla geçti.

ESTONYA:0 TÜRKİYE:0

STAT: Le Coq Arena
HAKEMLER: Robert Malek, Krysztof Myrmus, Konrad Sapela (Polonya)

ESTONYA: Londak, Sisov, Barengrub, Piiroja, Kruglov, Vunk (Puri dk. 78), Dmitrijev, Klavan, Vassiljev, Oper, Voskoboinikov (Zenjov dk. 64)
YEDEKLER: Kink, Lindpere, Kotenko, Saag, Rahn
TEKNİK DİREKTÖR: Tarmo Ruutli

TÜRKİYE: Volkan, Sabri, Servet, İbrahim Kaş, Hakan Balta, Kazım (Uğur Boral dk. 73), Mehmet Aurelio, Nuri (Mevlüt dk. 35), Ayhan (Yusuf dk. 60), Arda, Halil
YEDEKLER: Serdar Kulbilge, Çağlar, Serkan Balcı, Mehmet Yıldız
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

SARI KART: Arda(Türkiye)

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm