Bursaspor-Galatasaray: 2-1 Aslan iflas etti !..

Defansında verdiği açıkları hücum hattının becerikli ayaklarının golleriyle telafi eden Galatasaray, zorlu Bursaspor deplasmanından çıkamadı. Bursaspor Yusuf'un yönettiği ataklarla Galatasaray defansının adeta yorarken, karşılaşmadan Mustafa Sarp ve Sercan'ın golleriyle 2-1 galip gelmeyi başardı. Galatasaray'ın tek golü Arda'dan geldi.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Bursaspor, ilk dakikada rakip kalede tehlikeli bir pozisyon buldu. Romaschenko'nun pasıyla hareketlenen Mustafa Sarp, hızla ceza sahasına girdi. Kalesini zamanında terk eden Sanctis, Mustafa'nın ayağından söktüğü topu iki hamlede yakaladı.
39. Dakikada ev sahibi takım golü buldu. Bu dakikada, Galatasaray defansını az kişiyle yakalayan Bursaspor'da Yusuf, topu hızla ceza sahasına giren Mustafa Sarp'ın önüne aktardı. Tecrübeli futbolcu, topu karşı karşıya kaldığı kaleci Sanctis'in yanından filelere gönderdi.

İlk yarısı Bursaspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona eren karşılaşmanın ikinci yarısına da ev sahibi takım etkili başladı.

49. Dakikada Yusuf'un ara pasında topla buluşan Adriano kaleci ile karşı karşıya kaldığı anda vurdu, kaleciden dönen topu Sercan tamamladı ve takımını 2 farklı öne geçirdi.

Galatasaray bu golle 56. dakikada cevap verdi. Bu dakikada Baros sağ kanattan girdi, rakibini geçip yerden sert ortaladı, altıpas içinde Arda kayarak topa dokundu ve farkı bire indiren golü attı. Bu golün ardından iki takımın çabaları da skoru değiştirmeye yetmedi ve bu sonuçla Galatasaray Turkcell Süper Lig'deki ilk mağlubiyetini Bursaspor deplasmanında almış oldu.

BURSASPSOR: 2 - GALATASARAY: 1

STAT: Bursa Atatürk
HAKEM: Hüseyin Göçek

BURSASPOR: Ivankov, Veli, Ömer, İbrahim, Mustafa Keçeli, Sercan (Dk. 83 Volkan Şen), Mustafa Sarp, Bekir Ozan, Romashenko (Dk. 66 Fabricio Melo), Yusuf, Adriano (Dk. 64 Gökhan)
TEKNİK DİREKTÖR: Samet Aybaba

GALATASARAY: Sanctis, Sabri, Servet, Meira, Volkan, Arda, Ayhan, Lincoln, Hakan Balta (Dk. 71 Aydın), Baros, Nonda (Dk. 80 Yaser)
TEKNİK DİREKTÖR: Michael Skibbe

GOLLER: Mustafa Sarp (Dk. 38), Sercan (Dk. 48), Arda (Dk. 56)
SARI KARTLAR: Veli (Bursaspor), Sabri, Baros (Galatasaray)

GOLLER BURADA

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm