Belarus-Türkiye: 2-0 (Video) 2 GOLLE YIKILDIK

Ümit Milli Takımımız, 2009 Avrupa Şampiyonası Elemeleri Play-Off ilk maçında 1-0 mağlup ettiği Belarus'a rövanş maçında 2-0 yenildi. Belarus'un Barisov şehrindeki Gorodskoy Stadı'nda ilk yarısı Belarus'un 1-0 üstünlüğüyle sona eren karşılaşmada ev sahibi takımın gollerini 39. dakikada Sivakov ve 52. dakikada Igor Shiatu kaydetti.
Bu skorla Ümit Milli Takımımız İsveç'te düzenlenecek olan 2009 Avrupa Şampiyonası'na katılamazken 2012 Olimpiyatlarına da katılma hakkını kaybetti.

BELARUS: 2 - TÜRKİYE: 0

Stat: Gradski
Hakemler: Stefan Johannesson, Erik Bergsten, Joakim Flink (İsveç)

Belarus: Chasnovsky, Shitov, Martvnovich, Osipovich, Yanushkevich (Dk. 66 Sachyuka), Hihevich (Dk. 71 Maltsev), Valadzko, Sivakov, Chuklei (Dk. 82 Yurchanka), Kryvets, Kamarovski

Türkiye: Onur, Orhan, Ceyhun, Eren, Ferhat, Aydın, Serdar, Abdullah (Dk. 67 Özer), Caner (Dk. 55 Mehmet Battal), Mustafa, Sercan (Dk. 46 Barış)

Goller: Dk. 39 Sivakov, Dk. 52 Shitov(Belarus)
Kırmızı Kart: Dk. 84 Eren(Türkiye)
Sarı Kartlar: Dk. 26 Shitov, Dk. 44 Valadzko, Dk. 45 Sivakov(Belarus), Dk. 34 Orhan, Dk. 35 Abdullah, Dk. 90 Barış(Türkiye)

Hürriyet Video'larını izlemet için Flash 7 veya daha yüksek eklenti yüklenmeniz gerekmektedir. Yüklemek için tıklayınız!!!


Hürriyet Video'larını izlemet için Flash 7 veya daha yüksek eklenti yüklenmeniz gerekmektedir. Yüklemek için tıklayınız!!!
Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm