Beşiktaş-Hacettepe: 2-1 Batuhan'ın golü açtı Nobre'nin golü kapattı

UEFA Kupası'nda Metalist'e 4-1 yenilerek Avrupa'ya erken veda eden ve tam bir kaosun içine giren Beşiktaş, şifayı Hacettepe'de buldu.

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin yenildiği haftada Hacettepe'yi ağırlayan siyah beyazlılar, 2-1 galip gelerek biraz olsun moral buldu. Ancak bu galibiyetin Ertuğrul Sağlam'ı Beşiktaş'ta tutup tutamayacağı merak konusu.

Ertuğrul Sağlam belki de İnönü'de Beşiktaş Teknik Direktörü olarak son maçına çıktı. Genç teknik adamın her an istifasını verebileceği belirtiliyor. Lucescu'dan "Kasım'a kadar gelemem" yanıtı alan ve ezeli rakiplerinin puan kaybettiği haftada zor da olsa galibiyet gören yönetimin ise Sağlam'ı göndermesi biraz zora girdi.

Yukarıdaki fotoğrafın bir İnönü Hatırası olarak tarihteki yerini alıp almayacağı önümüzdeki 24 saat içinde büyük ihtimalle göreceğiz.
ERKEN GELEN GOL RAHATLATTI
UEFA Kupası yenilgisi sonrasında Ertuğrul Sağlam'ın durumuyla ilgili sıkıntılı günler geçiren Beşiktaş, tezahüratlarıyla ünlü taraftarının sessizlik protestoları ile başladığı karşılaşmada golü erken buldu.

Ertuğrul Sağlam'ın sürpriz bir şekilde ilk 11'de sahaya sürdüğü genç futbolcu Batuhan takımın 7. dakikada öne geçirdi. Bu dakikada sağdan yapılan ortada topla buluşan Batuhan, meşin yuvarlağı kafayla Nobre'nin önüne bırakmak istedi. Savunmadan seken topu yeniden kontrol eden Batuhan, ceza alanında sağ çaprazda göğsüyle düzelttiği topu sert bir vuruşla filelere gönderdi ve takımın öne geçirdi.

Bu golün 13 dakika sonrasında konuk Hacettepe golü buldu. 20. Dakikada Lika'nın soldan kullandığı köşe atışında, boşta kalan topa sahip olan Kadir Bekmezci, sert bir şutla meşin yuvarlağı filelere göndererek beraberliği sağladı.

İlk yarısı karşılıklı gollerle 1-1 berabere tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısında atak olan takım Beşiktaş'tı. 64. Dakikada sağ kanattan gelişen Beşiktaş atağında ceza sahasına gelen ortaya Holosko'nun kafa vuruşunda top üst direkten döndü. Döne topla buluşan Delgado'nun kafa pasına altı pas içinde Nobre'nin yaptığı kafa vuruşuyla Beşiktaş yeniden öne geçti.

Golün ardından da Hacettepe kalesini etkili ataklarla yoklayan Beşiktaş ataklarını golle sonuçlandıramazken, konuk Hacettepe'nin gol arayışları da netice vermedi.

Beşiktaş bu galibiyetle 3. sıraya yükselirken, Hacettepe düşüşünü sürdürdü.

BEŞİKTAŞ: 2 - HACETTEPE: 1

STAT: İnönü
HAKEMLER: Tolga Özkalfa, Erhan Sönmez, Muhittin Gürses, (4. Hakem) Çağatay Şahan

BEŞİKTAŞ: Hakan, Serdar Kurtuluş, Sivok, Zapotocny, Seriç, Serdar Özkan (Dk. 37 Holosko), Cisse, Delgado (Dk. 82 Tello), Aydın (Dk. 57 Uğur İnceman), Batuhan, Nobre
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam

HACETTEPE: Recep, Ufuk, Teli, Amir, Murat Kalkan, Lika (Dk. 69 Serkan Atak), Tozo (Dk. 70 Sukaj), Olgay, Kadir, Zoko (Dk. 80 Sandro), İbrahim
TEKNİK DİREKTÖR: Osman Özdemir

GOLLER: Batuhan (Dk. 7), Kadir Bekmezci (Dk. 20), Nobre (Dk. 64)
SARI KART: Tozo (Hacettepe)

GOLLER BURADA

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm