Barcelona-Atletico Madrid: 6-1 (Video) OHA BARCA!.. 6 GOL OLDU MU?

İspanya Ligi'nde haftanın maçı Barcelona ile Atletico Madrid arasındaydı. Katalan ekibi ilk 30 dakikada 5 gol bulduğu maçta önemli rakiplerinden birini 6-1 ile geçerek çıkışını sürdürdü.

Şampiyonlar Ligi'nde haftayı galip kapatan iki ekibin mücadelesi Nou Camp'ta 100 bin taraftarın önünde oynandı. Henüz 3. dakikada Marquez kafa vuruşuyla takımını 1-0 öne geçirirken, 2 dakikada sonra İturalde Gonzalez'in verdiği tartışmalı penaltıyı gole çeviren eto'o farkı ikiye çıkardı. Atletico Madridli oyuncular daha ne olduğunu anlamadan messi skoru 3-0'a getirdi. Kırmızı beyazlı ekibin Arjantinlilerinden Maxi şık bir golle farkı ikiye indirdi.
Ancak Atletico savunması rakiplerine refakat etmeyi sürdürünce başkent ekibinin hiç şansı kalmadı. Önce Eto'o güzel bir çalımla defansı ve kaleci Coupet'i terse yatırdı ve 4. golü attı. Ardından Iniesta'nın direkten dönen şutunu tamamlayan Gudjohnsen ilk yarının skorunu ilan etti. İkinci yarıda rakibinin üzerine çok gitmeyen Barca, 70. dakikada Henry ile mükemmel bir gol daha buldu ve maçı 6-1 kazanarak tarihi bir galibiyet aldı.
Barcelona bu galibiyetle puanını 13'e yükseltti. Atletico ise 9 puanda kaldı.

Barcelona: Valdés, Puyol, Márquez, Piqué, Abidal, Sergio Busquets, Xavi (Keita, min.74), Gudjohnsen, Messi (Bojan, min.70), Iniesta y Eto'o (Henry, min.60).

Atlético de Madrid: Coupet, Perea, Heitinga, Ujfalusi, Antonio López; Luis García (Pernía, min.46), Assunçao, Raul García, Maxi Rodríguez (De las Cuevas, min.21), Agüero (Banega, min.58) y Sinama Pongolle.

Goller: 1-0: Márquez, min.3. 2-0, Eto'o (p), min.5. 3-0: Messi, min.8. 3-1: Maxi Rodríguez, min.13. 4-1, Eto'o, min.18. 5-1, Gudjohnsen, min.28. 6-1, Henry, min.74.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm