Atletico Madrid'e ırkçılık cezası

Şampiyonlar Ligi'ndeki iki maçını kazanarak tur için avantaj yakalayan Atletico Madrid, taraftarları "ırkçılık" yaptığı gerekçesiyle, Şampiyonlar Ligi'ndeki 2 iç saha maçını, tarafsız sahada yapma cezasına çarptırıldı.
UEFA'dan yapılan açıklamaya göre, La Liga takımlarından Atletico Madrid'e, taraftarlarının, Şampiyonlar Ligi (D) Grubu'nda Olympique Marsilya ile 1 Ekim'de yaptığı maçta ırkçı gösteriler yapması nedeniyle ceza verildi. UEFA, La Liga kulübünün, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool ve PSV Eindhoven ile evinde yapacağı maçları, Madrid'in en az 300 kilometre uzağında, tarafsız sahada oynamasına karar verdi. Atletico Madrid'in teknik direktörü Javier Aguirre de takımının, Liverpool ile sahasında ve deplasmanda yapacağı maçlardan men edilirken, kulübe de 150 bin avro para cezası verildi.

NOT: Futbolizm olarak ırkçılık yapan bütün takım ve taraftarlara Erol Budan'dan bir parça gönderiyoruz: "HEPİNİZİİİİZZZZ OROSPUUUUUUU ÇOCUĞUSUNUZZZZZ... BAŞKA İZAHI YOK BUNUN ÇÜNKÜ FEKAT" Hep beraber şapik...

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm