Tottenham-Aston Villa: 1-2 (Video)

Premier Lig'te geçtiğimiz sezon hayalkırıklığı yaratan ve bu sezona önemli transferlerle giren Tottenham'da değişen hiçbir şey yok. Londra ekibi, sahasındaki ikinci maçında Aston Villa'ya mağlup olmaktan kurtulamadı.
Sahasındaki ilk maçta Sunderland'e yenilen ve üç maçta sadece 1 puan alabilen Tottenham, ligin güçlü ekiplerinden Aston Villa'yı konuk ettiği maça da kötü başladı. 4. dakikada Nigel Reo Cooker, konuk ekibi öne geçirdi. İlk yarıda Modric ile etkili olmaya çalışan Tottenham, Hırvat yıldızın sakatlanmasıyla oyundan düştü. İkinci yarıda gol için bastırırken defansta açıklar veren Londra ekibi, 55. dakikada Ashley Young'ın ceaza sahası dışından attığı golle 2-0 yenik duruma düştü. Ev sahibi takımın tek golü ise 87. dakikada geldi. Jenas'ın şutunda top Bent'e çarptı ve Friedel'in koruduğu filelere gitti.
Watch highlights of the English Premier League match between Spurs and Aston Villa here
Önemli maçı 2-1 kazanan Martin O'Neill'ın öğrencileri puanını 7'ye yükseltirken, Tottenham 1 puanda kaldı. Bu zaferle Aston Villa, White Hart Lane'deki 8 yıllık galibiyet hasretine son verdi.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm