Real Madrid-Sporting Gijon: 7-1 (Video) Bernabeu'da gol yağmuru

La Liga'nın son şampiyonu Real Madrid, Sporting Gijon karşısında adeta gol oldu yağdı ve 7 gollük bir şov yaptı. Maç boyunca mükemmel bir futbol ortaya koyan Beyaz Şimşekler, La Liga'ya yeni yükselen Gijon'u 7-1 yenerek üstüste 3. galibiyetini aldı.

Santiago Bernabeu'daki mücadeleye Guti, Van Nistelrooy, Gago, Ramos ve Heinze gibi önemli isimlerinden yoksun çıkan Real Madrid'in ilk golü mükemmel bir organizasyonun ardından geldi. 17. dakikada Diarra'nın pasıyla topla buluşan De La Red, topu Raul'a aşırdı. Tecrübeli futbolcu kafayla Van der Vaart'ın koşu yoluna topu bıraktı, o da gelişine güzel bir vuruşla Real'i öne geçirdi. 33. dakikada Higuain'in soldan ortasına topukla dokunan Van der Vaart farkı ikiye çıkarırken, 37'de başka bir Hollandalı; Robben'in getirdiği topa çok güzel bir plase vuruşu yapan Higuain ilk yarının skorunu 3-0 olarak belirledi.
GOL YAĞMURU SÜRÜYOR
Schuster'in öğrencileri ikinci yarıda da durmadı. Henüz 47. dakikada Raul'un pasına ceza sahası çizgisinden düzgün bir vuruş yapan Rafael Van der Vaart kendisinin 3. takımının 4. golüne imza attı. 5 dakikada sonra Robben, Van der Vaart'ın nefis pasında kaleciyi çalımladı ve skoru 5-0'a taşıdı ancak iki dakika sonra Mateo konuk ekibin tek golünü kaydetti. Tribündeki 80 bin kişi henüz nefes almadan Raul'un iki golü geldi ve skor 7-1 oldu. Efsane futbolcu böylece 5 maç sonra golle tanışmış oldu. 64. dakikadan sonra oyuncu değişikliklerine giden Real durulunca mücadelenin son 26 dakikasında gol olmadı ve Madrid maçı 7-1 kazandı.

GIJON REKORA KOŞUYOR
İlk maçını kaybettikten sonra üstüste 3. galibiyetini alan Real Madrid, 9 puana yükselirken, Gijon 6 gol yediği Barcelona maçının ardından kalesinde bu kez 7 gol görünce üç günde 13 gol yemiş oldu. Henüz puanı olmayan Sporting, 4 maçta kalesinde 19 gol görmüş oldu.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm