Rambo kimi niye protesto ediyor? Rambo'dan silah şov

"Rambo Okan" lakaplı Okan Güler, Çorlu Fenerbahçeliler Derneği önünde başına dayadığı silahla intihar etmek istedi. Elindeki silahla Çorlu Fenerbahçeliler Derneği'ne gelen Rambo Okan, İlhan Cavcav'ın Fenerbahçe ile ilgili sözleri üzerine bu yola başvurduğunu söyledi.
Baba evini yaktığı için yargılanan ve kendisini "eski Fenerbahçeli futbolcu Uche'nin fanatiği" olarak tanıtan Rambo Okan, Çorlu Fenerbahçeliler Derneği'ne gelerek elindeki silahla intihar etmek istedi. Galatasaraylılar Derneği'ni basacağını öne süren Rambo Okan'ı ikna etmek için (intihar mı edecek, Galatasaraylılar derneğini mi basacak, İlhan Cavcav'ı mı protesto edecek bir karar verin demek isterdik ama söz konusu Rambo olunca hepsi bir arada olabiliyor. Dernekte fazla varsa kağıt gazete bişeyler verselerdi önüne bari), polis ekipleri uzun süre uğraştı.
Aziz Yıldırım'ı babası kadar çok sevdiğini söyleyen Rambo Okan, İlhan Cavcav'ın Fenerbahçe ile ilgili olarak sözleri üzerine bu yolu seçtiğini belirtti. İlhan Cavcav'dan davacı olduğunu ifade eden Rambo Okan, "Herkes davacı olsun, herkes avukata başvursun" diye konuştu.

Bu arada, dernek binası önünü güvenlik çemberine alan polis ekipleri, meraklı vatandaşları uzaklaştırmak için yoğun çaba sarf etti. Kafasına dayadığı silahı öpen ve basın mensuplarına poz veren Rambo, ekipleri uzun süre uğraştırdı.

27.12.2005

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm