Maziden Sayfalar: Galatasaray'da büyük gözaltı

Fenerbahçe yenilgisi Galatasaray'ı tedirgin edip, harekete geçirdi. İşte önlem paketi

1 Yönetim gece hayatı ile içki ve sigara alışkanlığının olduğunu öğrendiği kaleci Volkan'ı uyardı.

2 Düzensiz bir hayat yaşadığı belirtilen Vedat İnceefe'nin kendisini bir an önce toparlaması isteniyor.

3 Popescu'nun istenilen performansı sergileyememesinin altında yatan nedenler araştırılacak.

YAKIN TAKİP
Fenerbahçe yenilgisi Galatasaray'ı tedirgin edip, harekete geçirdi. Sarı kırmızılı yönetim ile teknik heyet takımdaki gevşemeyi ve düşüşü önlemek için önlemler almaya karar verdi. Cimbom'da Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund ile oynanacak ilk maça kadar takım sıkı kontrol altında tutulacak.

ÖNLEM ALINIYOR
Özellikle yıldız futbolcular, zorlu dönemde özel hayatlarına dikkat etmeleri için yakın takip altına alınacaklar. Bunların başında da kaleci Volkan geliyor. Kalenin tek bekçisi kalmasıyla değişik bir kişilik içine bürünen Volkan'ın gece hayatı ile içki ve sigara alışkanlığının olduğunun öğrenilmesi yöneticileri çileden çıkardı.

İDMANDAN KAÇINIYOR
Kilo fazlası da bulunan genç kalecinin, özellikle F.Bahçe maçı öncesi hasta olduğunu ileri sürerek, idmanlara katılmaktan kaçınması ve karşılaşmaya idmansız çıkması herşeyin üzerine tuz biber oldu. Yönetim bu futbolcuyu uyararak, bir an önce kendisine çeki düzen vermesini istedi.
VEDAT'TA BÜYÜK DEĞİŞİM
Bu arada geldiği zamanki sakin ve anlayışlı tavırını takımdaki yerinin sağlamlaşmasıyla koruyamayıp havaya giren Vedat'ın da yaşantısının çok düzensiz olduğu öğrenildi. Yönetim bu futbolcunun da artık bir disiplin altına girmesini sağlamak için gereken uyarıların yapılacağını belirtti.

POPESCU ARAŞTIRMASI
Ayrıca Popescu'nun takıma bir türlü uyum sağlayamaması üzerine büyük paralar ödenen bu futbolcunun da istenilen performansı sergileyememesinin altında yatan nedenler araştırılacak. Dortmund maçına kadar futbolculara çeşitli yasaklar getiren yönetim, özellikle TV'lerde yayınlanan spor magazin programlarına çıkılmasını yasakladı.

8 Eylül 1997 Pazartesi

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm