Küçük tren büyük ray Vay Aziz Yıldırım vay !.. GFB'li Aziz Başkan

TFF eski yöneticilerinden Tahir Kıran'ın şahsi internet sitesinde bir süredir taraftarlarla arasında olumsuz diyaloglar yaşayan Aziz Yıldırım'ın, bir dönem tribünlerde 'Genç Fenerbahçeliler'in atkısını boynuna takarak izlediği maçlardan fotoğraflara yer verildi.

Başkan Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Dergisi'nde "Tek Gerçek Fenerbahçedir" başlıklı yazısında "Kendi adını, Fenerbahçe isminin önüne ya da arkasına başka kelimeler getirerek belirleyen grup veya zümrelerin, hiçbir zaman Fenerbahçe'nin önüne geçmesine göz yummayız" diyerek tafaftarlara mesaj göndermişti. Ancak aynı Aziz Yıldırırm'ın geçmiş dönemde, bugün için özellikle hedef gösterdiği grupla arasındaki iyi diyaloglarına dikkat çeken fotoğrafları ilgi uyandırdı.

tahirkiran.com'da yayınlanan ve boynunda GFB atkısı bulunan Aziz Yıldırırm'ın fotoğraflarına "Yorumsuz" başlığı atıldı ve "Bundan sonraki yorumları size bırakıyoruz" denildi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yazısında özellikle şunlara dikkat çekmişti:
"Fenerbahçe,15 binden fazla kongre üyesi ve sayıları 25 milyonu aşan taraftarıyla başta futbol olmak üzere 9 branşta faaliyet gösteren bir spor kulübünün adıdır. Fenerbahçe'nin büyüklüğü şanlı tarihinden, Türk spor tarihine vurduğu tartışılmaz damgadan, yurdun ve dünyanın her yanına yayılmış büyük taraftarından gelmektedir. Fenerbahçe'nin bu büyüklüğünden istifade ederek, bu büyüklükten kendi menfaatleri doğrultusunda pay çıkarmak isteyen grup ve zümrelere, Fenerbahçe tarihinin her döneminde rastlanmıştır. Ancak şu hiçbir zaman unutulmamalıdır ki; Fenerbahçe Spor Kulübü'nü, kongre üyelerinin seçtiği yönetim kurulu ve onun başkanı, Fenerbahçe'nin menfaatleri doğrultusunda yönetir. Bu yönetimin de kongre üyeleri ve taraftarlarına karşı görev ve sorumlulukları vardır.

Fenerbahçe'deki yapı bu haliyle belirlenmiş ve kurallara bağlanmışken; Fenerbahçe Yönetimi, tribünler içinde veya dışında oluşturulan hiçbir gruba, Fenerbahçe'nin tamamını temsil ediyormuş gibi söz söyleme, tasarrufta bulunma veya şiddet, korku, kabadayılık gibi yöntemlerle diğer taraftarlar üzerinde baskı oluşturma izni vermez, veremez. Çünkü, böyle bir durum Fenerbahçe'nin bütünlüğüne ve büyüklüğüne zarar verir. Bizim tek gerçeğimiz bu tarif etmeye çalıştığımız Fenerbahçe'dir. Kendi adını, Fenerbahçe isminin önüne ya da arkasına başka kelimeler getirerek belirleyen grup veya zümrelerin, hiçbir zaman Fenerbahçe'nin önüne geçmesine göz yummayız. Bu çok iyi bilinmelidir. Daima tek kimlik Fenerbahçe'dir."

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm