Kayserispor-PSG: 1-2 (Video) Kezman ve Luyindula'nın golleri Kayserispor'u yaktı

Kayserispor UEFA Kupası 1 turunda karşılaştığı PSG'ye 2-1 mağlup olarak, tur şansını çok zora soktu.

Kayserispor galibiyet için çıktığı karşılaşmaya kötü bir başlangıç yaptı. 6. Dakikada bir köşe atışı sonrasında eski Fenerbahçeli Kezman attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi.
Golden sonra rakip kalede baskı kuran sarı-kırmızılılar ilk devrede aradığı golü bulamadı ve ilk yarı 1-0 PSG'nin üstünlüğü ile sona erdi.
Kayserispor Paris Saint Germain maçı notları
İkinci yarıda tüm riskleri alarak karşı kaleye giden Kayserispor 87. dakikada Toledo'nun golüyle eşitliği yakalasa da son dakikada Luyindula'nın golüne engel olamayınca karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrıldı ve tur şansını bir hayli zora soktu.Kayserispor Paris Saint Germain maçı, Kayserispor Paris Saint Germain maçı Video, Kayserispor Paris Saint Germain canlı seyret, Kayserispor Paris Saint Germain goller, Kayserispor Paris Saint Germain izle, Kayserispor Paris Saint Germain canlı izle, Kayserispor Paris Saint Germain maçı özet görüntüleri, Kayserispor Paris Saint Germain maçını hangi kanal yayınlıyor, futbol smart, ntvspor izle, Kayserispor Paris Saint Germain maçını canlı, futbol haberleri, Şampiyonlar Ligi, UEFA Kupası, UEFA Kupası izle, UEFA Kupası maçlarını izle, UEFA Kupası seyret, Maç Seyret, Kayserispor PSG Kezman gol, Luyindula gol, Kayserispor PSG video


Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm