Şimdi özetler...

Avrupa'da futbol heyecanı Şampiyonlar Ligi ve UEFA'ya odaklanırken kulüp bazlı gelişmeler devam ediyor. İşte Avrupa'dan derlemesini arakladığımız kısa haber turu;

- Brezilyalı yıldız Ronaldo ile adı geçen Manchester City, Ronaldo'yu transfer etme gibi bir düşüncelerinin olmadığını açıkladı.

- Şampiyonlar Ligi'nde başarı baskısını son günlerde üzerinde oldukça fazla hisseden Chelsea teknik direktörü Luiz Felipe Scolari kovulmak gibi bir korkusu olmadığını açıkladı.

- Hull forveti Craig Fagan en az 3 ay sahalardan uzak kalacak. Newcastle maçında Danny Guthrie ile girdiği iki mücadelede sakatlanan ismin ayağı kırılmıştı.

- Hafta sonu Catania ile yapılan ve Inter'in 2-1 üstünlüğüyle biten maçta, rakip takımın oyuncusu Giacomo Tedesco'nun yüzüne vurarak, dudağından hafif yaralayan Muntari, 3 maç oynamama cezası aldı. (Yani ... şemsiye harbiden açılmıyormuş)

- EURO 2008'in final maçından sonra küstükleri ifade edilen Almanya Milli Takımı Kaptanı Michael Ballack ve milli takım antrenörü Oliver Bierhoff'un barıştıkları bildirildi. (Allah mesut etsin)

- West Ham United, Gianfranco Zola'nın ardından oluşturduğu teknik ekibe, Chelsea FC'den Luiz Felipe Scolari'nin yardımcısı Steve Clarke'i ekledi.

- İngiltere Premier Lig ekibi Middlesbrough'da, A Milli takımın Belçika ile oynadığı maçta sakatlanan golcü futbolcu Tuncay Şanlı'nın, Ekim ayının sonuna kadar sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

- Chelsea'nin Alman yıldızı Michael Ballack'ın Bordeaux ile oynanacak maçın kadrosuna alındığı açıklandı.

- Stevan Gerrard ve Fernando Torres, Liverpool'un Marsilya ile oynayacağı maçta sahada olacak.

- İtalyan gazetesi Tuttosport, Fiorentina forması giyen Adrian Mutu'nun cüz'i bir rakam karşılığında serbest kalabileceğini iddia etti.

- Palermo, Brezilyalı yıldız Nilmar'ı kadrosuna katmak için son kez harekete geçti.

- Premier Lig takımlarından Arsenal'in, Hertha Berlin forması giyen Minero'yu transfer etmek üzere olduğu ileri sürüldü.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm