Altay-Karşıyaka: 3-0 Şehmus, Merter ve Yasin'in golleriyle Altay zirvede

Bank Asya 1. Lig'de 3. haftanın son karşılaşmasında, Altay hemşehrisi Karşıyaka'yı Şehmus ve Merter ve Yasin'in golleriyle 3-0 yenerek puanını 9'a yükseltti ve ligde zirveye oturdu.

Bank Asya 1. Lig'de 2. hafta sonunda 2'şer galibiyetle zirve yarışında iddialı olan iki İzmir temsilcisi Altay ve Karşıyaka'nın İzmir Alsancak Stadı'ndaki randevusuna hızlı başlayan Altay oldu.

23. dakikada gelişen atakta Yasin Avcı'dan aldığı pası iyi değerlendiren Şehmus'un vuruşunda top ağlarla buluştu ve Altay 1-0 öne geçti.

Karşılaşmanın ilk yarısının son anlarında Altay'ın Thiago ile kullandığı köşe vuruşundan gelen topa Karşıyaka ceza sahasında iyi yükselen Merter'in kafa vuruşunda top kaleci Kerem'in uzanamayacağı köşeye gitti ve karşılaşmanın ilk yarısı Altay'ın 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

51. dakikada rakibine sert bir müdahalede bulunan Karşıyakalı Ahmet Çağıran doğrudan kırmızı kart görerek takımını sahada 10 kişi bıraktı.
88. Dakikada bu kez sahneye çıkan isim ilk golün yaratıcısı Yasin Avcı oldu. Karşıyaka defansının arkasına atılan topla sağ çaprazdan ceza sahasına giren Yasin, kalecinin yanından topu aülarla buluşturarak karşılaşmanın skorunu ilan etti.

ALTAY: 3 - KARŞIYAKA: 0

Stat: Atatürk
Hakemler: Bünyamin Gezer, Neşet Merdin, Ayhan Akgöz

Altay: Bülent, Mustafa, Mehmet Budak, Ercan, Mehmet Sedef, Yasin, Erdal, Merter, Tiago (Dk. 67 Erdi), Şehmus (Dk. 83 Can Erdem), Burak (Dk. 60 Molina)

Karşıyaka: Kerem, Ozan, Ahmet, Fuat, Ahmet Burak, Timuçin (Dk. 46 Zafer), Kıvanç (Dk. 36 Önder), Taha, Emre (Dk. 53 Aydın), Cihan, Yunus

Goller: Dk. 26 Şehmus, Dk. 45 Merter, Dk. 88 Yasin (Altay)
Kırmızı Kart: Dk. 51 Ahmet (Karşıyaka)
Sarı Kartlar: Dk. 32 Mehmet Sedef, Dk. 57 Merter, Dk. 58 Şehmus (Altay), Dk. 79 Ozan (Karşıyaka)

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm