Youla ve Kruno Lovrek Eskişehirspor'da

Turkcell Süper Lig'in yeni takımlarından Eskişehirspor, 27 yaşındaki Gineli Süleyman Youla ve 29 yaşındaki Hırvat forvet Kruno Lovrek'i renklerine bağladı.

Kulüp başkanı Halil Ünal, kendisine ait işyerinde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, Hırvatistan Ligi'nin en önemli oyuncularından biri olan NK Zagreb takımının golcüsü Lovrek ile 3 yıllığına anlaşmaya vardıklarını belirterek, Lovrek'in, pek çok takımın transfer listesinde olan bir oyuncu olduğunu kaydetti.

Lovrek'in, takımlarına çok isteyerek geldiğini ifade eden Ünal, şöyle konuştu: "Daha önce de bu ligden Luca Vucko, Vanja Ivesa, Safet Nadarevic ve Stjepan Poljak'ı almıştık. Lovrek, takımdaki 5. Hırvat oldu. En yetenekli ve mücadeleci futbolcuları aldık. Kafamızdaki tüm oyuncularla anlaştık. Kancayı atıp da alamadığımız oyuncu olmadı. Lovrek'in takımda çok arkadaşı var. Hırvatistan Ligi'nin en iyilerini almaya çalıştık."

Ünal, Avusturya'da kampta olan takımlarının 3 hazırlık maçı yaptığını belirterek, "Hiçbir maça ideal 11 ile çıkmadık. Görülmeyen oyuncuları hazırlık maçında görmek istedik. Her oyuncuya forma şansı verdik. Lig başladığında bu şansı veremezdik" diye konuştu.

Youla ve Lovrek de Eskişehir'de olmaktan memnun olduklarını belirterek, Eskişehirspor'da başarılı olmaya geldiklerini söylediler. Konuşmaların ardından Youla ve Lovrek ile sözleşmeler imzalandı.

Souleymane Youla izle, Kruno Lovrek izle, Kruno Lovrek kimdir,

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm