Trabzonspor-Wolfsburg: 3-2 (Video) Goller bu kez gecikti

Trabzonspor Almanya'daki dördüncü hazırlık maçında Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg ile karşı karşıya geldiği karşılaşmadan kalesinde gördüğü 3 gole son bölümde attığı 2 golle cevap verdi ve karşılaşmadan 3-2 mağlup ayrıldı.

Tolga, Tayfun, Song, Egemen, Cale, Serkan, Ceyhun, Selçuk, Yattara, Umut, Gökhan ilk 11'i ile sahaya çıkan bordo mavili ekip, karşılaşmanın 41. dakikasında gelişen Wolfsburg atağında golü kalesinde gördü. Sol kanattan gelişen Wolfsburg atağında Trabzonspor defansının hatasından yararlanan Desko'nun kafa vuruşunda Wolfsburg 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla 1-0 Wolfsburg lehine tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına Tolga-Onur, Cale-Giray, Ceyhun-Hüseyin değişikliğiyle başlyan Trabzonspor, 58. dakikada Misimoviç farkı ikiye çıkaran golü kaydetti. Bu golün iki dakika sonrasında sahneye çıkan Grafite skoru 3-0'a taşıdı.

Bu gollerin ardından Selçuk-Adnan, Yatara-Barış değişiklikleri ile oyuna müdahale eden Ersun Yanal, bu değişikliğin meyvesini 5 dakika sonra gördü. 70. dakikada Barış’ın ceza sahası içerisinde düşürülmesi sonucu kazanılan penaltıyı Umut gole çevirdi.

80. dakikada gelişen ve Gökhan Ünal'a başlayan atakta topla buluşan Serkan'ın pasıyla buluşan Ergin'in vuruşunda fark bire indi.

Kalan dakikalarda Trabzonspor başka gol bulamadı ve karşılaşma 3-2 Wolfsburg üstünlüğü ile sona erdi.


Trabzonspor Wolfsburg maçı, Trabzonspor Wolfsburg maçı Video, Trabzonspor Wolfsburg golleri seyret, Trabzonspor Wolfsburg canlı seyret, Trabzonspor Wolfsburg goller, Trabzonspor Wolfsburg izle, Trabzonspor Wolfsburg canlı izle, Trabzonspor Wolfsburg maçı, Trabzonspor Wolfsburg maçını hangi kanal yayınlıyor, futbol smart, ntvspor izle, Wolfsburg maçı

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm