Trabzonspor-Club Brugge: 1-0 (Video) Umut Bulut'tan tek kurşun

Gelecek sezona şumpiyonluk parolasıyla giren Trabzonspor, sezonun açılış maçında Olimpiyat Stadı'nda Brugge ile karşı karşıya geldi. 30 bin taraftarıyla şov yapan Bordo Mavililer, rakibini Umut'un golüyle yenerek taraftarlarına umut verdi.

Sezon öncesi en önemli sınav olarak görülen mücadeleye Tolga, Cale, Egemen, Song, Hüseyin, Selçuk, Serkan, Colman, Yattara, Umut, Gökhan onbiriyle çıkan Karadeniz ekibi, ilk yarıda fırsatları harcayıp gol bulamasa da ikinci yarıda Yattara-Umut organizasyonunda topa son dokunun Umut'lu 1-0 öne geçti. Kalan dakikalarda güçlü rakibine şans tanımayan Trabzonspor, lig öncesi son sınavında olumlu bir tablo çizdi.

Karşılaşmanın 90. dakikasında maçın hakemi düdük çalıp, ofsayt kararı verdi. Maçın bittiğini sanan Trabzonsporlu taraftarlar, tribünlerden atlayıp, sahaya inerek oyunculara doğru koştu. Bir anda taraftarlar sahaya dolarken karşılaşmanın hakemi Eray Yurtsever de bu sırada maçı sonlandırdı. Stat hoparlörlerinde bir süre taraftarların sahayı terk etmesi yönünde anons yapılırken, iki takım oyuncuları da soyunma odasına gittiler. Trabzonspor, karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı.

Hürriyet Video'larını izlemek için Flash 7 veya daha yüksek eklenti yüklenmeniz gerekmektedir. Yüklemek için tıklayınız!!!
Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm