Steaua Bükreş-Galatasaray maçı notları (FOTO)

Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe, Steaua Bükreş ile oynanan Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş karşılaşmasında, sakat olan Sabri'nin yerine sağlık sorunu giderilen Linderoth'a forma verdi.

Geçtiğimiz sezonun büyük bir bölümünü sakat olarak geçiren ve bu sezon da hiç bir resmi ve hazırlık karşılaşmasında forma giymeyen İsveçli oyuncu Linderoth, ilk maçını Şampiyonlar Ligi'ne katılma vizesinin alınacağı Steaua Bükreş maçında oynadı.

Steaua Bükreş-Galatasaray: 1-0 (Video) Nicolita'nın ofsayt golü Galatasaray'ı yıktı

GALATASARAY'IN HAZIRLIK VE ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇLARININ HABERLERİ VE GOLLERİNİN TÜMÜNÜ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

Alman teknik adam, Denizlispor maçında Sabri'nin sakatlanmasının ardından sağ bek mevkine aldığı Barış'ı yedek bıraktı. Belindeki ağrıları geçen Hasan da yedek kulübesinde oturdu.

TARAFTARLAR STADI DOLDURDU
Galatasaray ile Steaua Bükreş arasında oynanan Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu karşılaşmasına büyük ilgi gösteren Rumen taraftarlar, stadın tamamını doldurdu.

Maçtan günlerce önce biletleri tüketen Steau Bükreş taraftarları, takımlarını ateşli şekilde destekledi. Karşılaşmayı 33 bine bine yakın Steaua Bükreş taraftarı seyretti. Taraftarlar coşkulu bir şekilde takımlarını desteklerken ellerindeki bayraklarla adeta şov yaptı.

AZ SAYIDA GALATASARAY TARAFTARI
Karşılaşmayı 500 kadar Galatasaray taraftarı izleyerek, takımlarını destekledi.

Takımlarına ayrılan bölümün büyük bölümünü dolduran sarı-kırmızılı taraftarlar da takımlarına tezahürat yaptı. Ancak, maç öncesi Steaua Bükreş taraftarlarının coşkusu Galatasaraylı taraftarların sesinin statta duyulmasını engelledi. Sarı-kırmızılı taraftarlarla Steaua Bükreş taraftarları arasında geniş güvenlik boşlukları bırakıldı.

Maçtan önce stada giren taraftarlar sıkı şekilde arandı.

ŞEHİR MAÇA KİLİTLENDİ
Maçın oynandığı Bükreş şehri, Galatasaray ile Steaua Bükreş arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu karşılaşmasına adeta kilitlendi.

Şehirde adeta hayat dururken, ulusal ve yerel televizyon-radyo kanalları, tüm gün boyunca karşılaşma ile ilgili haberler verdi. Bükreş halkı gün boyu maçın başlamasını bekledi. Şehrin büyük bir bölümünün taraftarı olduğu Steaua Bükreşliler, Galatasaray'ı rahat yeneceklerini iddia ettiler.

Maçın oynanacağı bölgede trafik de kilitlenirken, şehir merkezinden stada gelmek saatler aldı.

BÜKREŞ'TE PRİM 150 BİN AVRO
Bükreş'te yayınlanan gazeteler, Steau Bükreş Kulübü Başkanı Gigi Becali'nin, turun atlanması halinde oyuncularına 150'şer bin Avro pirim vereceğini duyurdular.

Gazeteler, Galatasaray'ın ise oyuncularına 30'ar bin dolar pirim vereceğini iddia etti.

GALATASARAY STADA ERKEN GELDİ
Galatasaraylı futbolcular maçtan 1 saat 45 dakika önce stada geldi.

Stada gelir gelmez sahaya çıkan futbolcular, saha ortasına kadar gelirken, Rumen taraftarlarca protesto edildi.

Galatasaray, düz beyaz formasıyla sahada yer aldı.

Galatasaray Steaua Bükreş maçı, Galatasaray Steaua Bükreş maçı Video, Galatasaray Steaua Bükreş canlı seyret, Galatasaray Steaua Bükreş goller, Galatasaray Steaua Bükreş izle, Galatasaray Steaua Bükreş canlı izle, Galatasaray Steaua Bükreş maçı, Galatasaray Steaua Bükreş maçını hangi kanal yayınlıyor, Galatasaray Steaua Bucuresti video, Galatasaray Steaua Bucuresti highlights, futbol smart, ntvspor izle, Galatasaray Steaua Bükreş maçını canlı, futbol haberleri, Şampiyonlar Ligi, UEFA Kupası, UEFA Kupası izle, UEFA Kupası maçlarını izle, UEFA Kupası seyret, Maç Seyret,

HAGİ MAÇA GELMEDİ
Galatasaray ve Steaua Bükreş'in eski futbolcusu Georghe Hagi maçı izlemeye gelmedi.

İstanbul'daki ilk karşılaşmayı taraftarların arasında seyreden Hagi'nin İspanya'da olduğu için maça gelmediği öğrenildi.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm