Steaua Bükreş-Galatasaray Aslan tur peşinde

Flaş transferiyle dikkat çeken ve kadrosunu önemli bir şekilde güçlendiren Galatasaray hünerlerini Şampiyonlar Ligi'nde gösterbilmek için Romanya'da önemli bir maça çıkıyor.

Ali Sami Yen'deki 2-2'lik skorun rövanşında Bükreş'te zorlu bir viraja girecek olan Aslan maçtan tur için yeterli skoru alıp adını Şampiyonlar Ligi'ne yazdırmak istiyor. G.Saray'da sakatlığı süren Sabri kadroda bulunmazken Skibbe Hasan ve Ümit Karan'ı da Romanya'ya götürdü. Fakat sakatlıktan yeni çıkan bu iki futbolcunun bu maçta ilk 11'de oynaması beklenmiyor.

Stadionul Ghencea'da saat: 20:45'te başlayacak mücadeleyi İtalyan hakem M.Simone Trefoloni yönetecek.

GALATASARAY NASIL TUR ATLAR?
Galip gelen gruplara kalacak.0-0 ve 1-1’lik skorlarda gülen taraf Steaua olacak. 2-2’de uzatmalara, eşitlik bozulmazsa penaltılara gidilecek.

3-3 ve üstü eşitliklerde ise Aslan Devler Ligi’nde yola devam edecek.

MUHTEMEL 11'LER

STAT: Stadionul Ghencea
SAAT: 20:45
HAKEM: Matteo Simone Trefoloni, Cristiano Copelli, Simone Pirondini, (4. Hakem) Luca Banti.

STEAUA BÜKREŞ: Zapata, Marin, Radoi, Goian, Neşu, Petre, Nicolita, Stancu, Toja, Moreno, Arthuro

GALATASARAY: Aykut, Barış, Meira, Servet, Hakan, Arda, Ayhan, Mehmet Topal, Kewell, Lincoln, Nonda

Galatasaray Steaua Bükreş maçı, Galatasaray Steaua Bükreş maçı Video, Galatasaray Steaua Bükreş canlı seyret, Galatasaray Steaua Bükreş goller, Galatasaray Steaua Bükreş izle, Galatasaray Steaua Bükreş canlı izle, Galatasaray Steaua Bükreş maçı özet görüntüleri, Galatasaray Steaua Bükreş maçını hangi kanal yayınlıyor, futbol smart, ntvspor izle, Galatasaray Steaua Bükreş maçını canlı, futbol haberleri, Şampiyonlar Ligi, UEFA Kupası, UEFA Kupası izle, UEFA Kupası maçlarını izle, UEFA Kupası seyret, Maç Seyret, GS Steaua Bükreş

GALATASARAY'IN HAZIRLIK VE ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇLARININ HABERLERİ VE GOLLERİNİN TÜMÜNÜ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm