Sakaryaspor'un yeni başkanı Bülent Yılmaz

Sakaryaspor A.Ş.'nin yüzde 99.96'lık hissesine sahip olan Sakaryaspor Derneği Olağanüstü Genel Kurulu'nda, seçime tek liste ile giren Bülent Yılmaz başkanlığı seçildi.

Adapazarı Belediyesi Nikah Salonu'nda yapılan genel kurul, Divan Başkanı Sabri Küçük'ün yönetiminde saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Faaliyet raporunun okunmasından ardından seçimlere geçilirken, tek liste ile seçime giren Bülent Yılmaz, 133 oy alarak Sakaryaspor Derneği ve Sakaryaspor A.Ş. Kulüp Başkanı oldu.

Yılmaz, kongrede yaptığı konuşmada, öncelikli olarak personeli yeniden gözden geçireceklerini ve gerekli organizasyonu 1 Ocak 2009'a kadar tamamlayacaklarını söyledi.

Kulüp bünyesinde Ar-Ge birimi oluşturulacağını ifade eden Yılmaz, şöyle konuştu: "Alt yapı tesisleri tamamlanacak, genç takımların çalışma şartları iyileştirilecek. Alt yapımız gerçekten Türkiye'de başka kulüplerin çıkartamayacakları kadar zengin futbolcu kaynağına sahip. Bunun için özellikle stadın arkasındaki alt yapı tesislerini tamamlama çalışmalarını başlatmak istiyoruz. Alt yapı teknik kadroları yeniden gözden geçirilecek. Ligdeki pozisyona göre ara döneme gelindiğinde futbolcu kadrosuna gerekli takviyeler yapılacak. 2009-2010 sezonu planlaması yapılacak. Bütçe oluşturulacak, bütçe kaynaklarıyla ilgili çalışmalara ağırlık verilecek. 2009-2010 sezonu kadrosu ocak ayından itibaren araştırılarak, alınması gereken futbolcuların izlemesi yapılacaktır."

Bülent Yılmaz başkanlığındaki yönetim kurulunda, Ali Dünya, Rahmi Sak, Ömer Güler, Ali Kayabaşoğlu, Orhan Kocabıyık, Kenan Aydın, Anmet Erkan, Erdinç Şehit, Mehmet Akkanat, Hakan Tenekeci, Murat Demircioğlu, Doğan Tay, Ferit Şahin, Osman Halil, Hüseyin Aktürk ve Tamer Batuboylu bulunuyor.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm