Gurbetçi Sezgin emaneti nasıl sezdirdi (DEHŞET FOTO)

Almanya'nın Duisburg bölgesi amatör liginde mücadele eden VfvB Ruhrort/Laar takımının Türk forvet oyuncusu Sezgin Özhan'ın takım fotoğrafı çekildiği sırada cinsel organını göstermesi büyük tepki çekti.

Fotoğrafı inceleyen Alman Futbol Federasyonunun (DFB) Niederrhein bölge sorumlusu Wolfgang Jades, "25 yıldan bu yana bu işi yapıyorum. Bu her zaman görülen kırmızı karttan çok daha kötü bir şey" dedi.

Jades, Sezgin'e, sporla bağdaşmayan centilmenlik dışı davranışta bulunduğu gerekçesiyle uzun bir süre yeşil sahalardan uzak kalması yönünde ceza verilebileceğini kaydetti.

Kölner Express gazetesinde yer alan bir haberde, "Neue Ruhr Zeitung" gazetesinde yayınlanan takım fotoğrafında Sezgin'in cinsel organını göstermesinin gazete yöneticileri tarafından fark edilmemesinin ilginç olduğu belirtildi.

Duisburg polisinin de oyuncunun ahlak dışı davranışı nedeniyle hakkında soruşturma yapacağı ve futbolcu hakkındaki kararın eylül ayı içinde verileceği bildirildi.

Davranışının nedeni hakkında bilgi vermeyen 23 yaşındaki oyuncunun ise takımının "www.vfvb-ruhrort-laar.de" adlı İnternet sitesine yaptığı açıklamada, kulübe verdiği zararlı davranışından dolayı özür dilediği kaydedildi.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm